This Months Favorite Blogger / Sara Bouter

Hey daar! Morgen zitten we alweer in september, en dat betekent dat de zomer nu echt bijna is afgelopen! Mweh… Maar een nieuwe maand betekent ook een nieuwe Favorite Blogger, met vandaag Sara Bouter!

Sara haar blog volg ik ook al best wel lang. Haar blog heet ‘This Is Not Another Blog’ en dat is ook wel duidelijk op haar blog. Ze schrijft echt op een hele leuke en creatieve manier en aan haar outfitposts zie je ook echt dat ze lekker haar eigen stijl heeft!
About the girl
Sara is 18 jaar en studeert in Utrecht. Ze blogt nu volgens mij al bijna 2 jaar op haar blog, This Is Not Another Blog. Ze komt altijd heel positief, lief en ‘eigenzinnig’ over. Ik weet niet of eigenzinnig het goede woord is, maar ze is gewoon heel apart, anders dan andere bloggers maar echt op een leuke manier!
About the blog
Op This Is Not Another Blog, blog Sara over van alles en nog wat, maar voornamelijk outfits en mode. In die outfits zie je altijd echt haar stijl! Ze heeft echt een eigen stijl en dat vind ik altijd super leuk om te zien op blogs! Bij haar outfits staan altijd super leuke verhaaltjes. Vaak gaan die dan over dingen die ze heeft meegemaakt. Ze beschrijft dat altijd op een super leuke manier en ik vind het altijd leuk om ze te lezen! 
Sara heeft laatst haar hele blog lay-out veranderd en sinds een tijdje heeft ze ook haar eigen domein. Het ziet er allemaal prachtig uit!
Hieronder heb ik nog een paar outfits van Sara gezet. 

Deze eerst outfit vind ik zo leuk! Het is echt een simpele outfit, maar ik houd heel erg van die acid wash broeken, en de manier waarop ze het heeft gecombineerd is gewoon zo lekker casual! De tweede outfit is een van haar laatste outfits, maar ik vind hem echt geweldig! De schoenen, de bloemen er naast en dan die rok! Helaas is hij uitverkocht, maar die rok vind ik echt geweldig!

Deze tops vind ik allebei super mooi! Bloemenprintjes zijn zo schattig! Die zie ik heel vaak terug in Sara haar outfits! En ik ben ook echt een ‘fan’ van peplum tops! Dat is eigenlijk ook zo’n item dat elke vrouw in haar kast zou moeten hebben! Super toffe outfits weer allebei!

En nog twee bloemenprintjes. Soort van. Allebei heel anders gecombineerd, maar ik vind ze allebei gewoon geweldig! Die eerste is gewoon super mooi met dat rokje, en die bloemenkrans, heel vrouwelijk. En de laatste outfit met die boyfriend jeans is juist weer heel stoer en casual, maar vind ik ook super tof! Echt een hele leuke combinatie!
Kenden jullie Sara’s blog al?
Share:

1 Comment

  1. 29 september 2014 / 8:50 am

    Aaaaah, ik ontdek dit artikel nu pas (shame on me), maar wat super lief, dankjewel! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge