This Months Favorite Blogger | Noor de Groot

Jeetje wat gaat de tijd snel! Het is al weer augustus, en over iets meer dan 2 weken moet ik al naar school! Maar een nieuwe maand betekend natuurlijk ook weer een nieuwe Favorite Blogger, met deze keer Noor de Groot van Queen of Jetlags.

Queen of Jetlags is echt een hele mooie blog! Ik volg deze blog al vanaf het begin dat ik zelf blog en ik blijf hem ook echt leuk vinden! Van sommige blogs krijg ik na een tijdje genoeg (heel soms) maar niet van Queen of Jetlags!
About the girl
Queen of Jetlags is de blog van Noor. Ze is een Nederlandse blogger, maar schrijft in het Engels. Ze heeft Museum Studies gestudeerd in Amsterdam en is daarna haar blog begonnen.
About the blog
Queen of Jetlags bestaat nog niet zo lang, maar is wel al super bekend! Op Queen of Jetlags schrijft Noor over Fashion, Reizen, Lifestyle en sinds een tijdje schrijft ze ook elke woensdag een artikel voor (beginnende) bloggers met tips! Haar schrijfstijl vind ik echt heel fijn, en haar lay-out is echt prachtig! Hopelijk heb ik ook ooit zo’n mooie professionele lay-out! Er komen meerdere keren in de week outfit posts online en haar outfits vind ik echt geweldig! Haar stijl is meestal classy, maar dan vaak met een super leuke twist. 
Haar foto’s zijn altijd super mooi! Volgens mij gebruikt ze een speciaal effect en dat spreekt mij echt heel erg aan! Ik kan echt uren door haar blog en instagram scrollen.
Hieronder heb ik een paar foto’s van haar outfits gezet! 

Deze allereerste outfit is echt een van mijn favorieten! Ik vind die jas echt heel mooi en in combinatie met die lange top is het echt geweldig! De tweede outfit is meer een casual outfit, maar vind ik alsnog echt super mooi!

Deze vierde outfit vind ik ook heel tof! Die rok is wel een beetje gewaagd ofzo, ik zou dat denk ik nooit durven dragen maar ik vind hem wel echt super leuk! De vijfde outfit vind ik ook zo leuk! Die sweater en die rok passen heel mooi bij elkaar ookal zou ik hier zelf nooit op komen, ik zou het zo aantrekken! De zesde outfit is simpel, maar vind ik vooral mooi door de manier waarop haar blouse in het shortje zit! Het is weer eens wat anders!

Deze outfit met die groene jas is ook echt een van mijn favorieten! Ik vind de combinatie echt zo mooi! En ik wil heel graag zo’n jas hebben, maar dan denk ik in het grijs of zwart. En dan de een na laatste outfit. Deze gestreepte jumpsuit is gewoon hemels! Do I need to say more? Ook de laatste jumpsuit is zo prachtig! Ze droeg deze naar Coachella!

Kan ik alsjeblieft haar kledingkast hebben? En haar stijl? En haar haar? En haar benen?

Kenden jullie Queen of Jetlags al?

Liefs,

insta bloglovin twitt youtube pinterest
Follow on Bloglovin
Share:

3 Comments

  1. 3 augustus 2014 / 9:00 pm

    Superleuke blogger. Kende haar nog niet, ga snel even kijken ;)

    Sabrina

  2. 3 augustus 2014 / 4:20 pm

    Wauw, wat heeft ze een leuke kledingstijl! Ik kende haar nog niet :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge