This Months Favorite Blogger | Nanne van Hout

De maand juni is al weer bijna afgelopen, en dat betekent dat het weer tijd is voor een inspiratie post over een van mijn favoriete bloggers! Vorige maand was het Nathalie van Nathalie-Kemna.nl Deze maand is het Nanne van Fashiable!

Fashiable is een van de blogs die ik als allereerste volgde! Zij heeft me ook geïnspireerd om zelf een blog te starten!
About the girl
Fashiable is een Nederlandse blog, en is geschreven door Nanne van Hout. Ze is afgelopen week 20 geworden en ze blogt nu al 5 jaar! Kun je je dat voorstellen! Ze is verslaafd aan printjes en heeft echt een eigen stijl. Dat is wat ik zo bijzonder aan haar/ haar blog vind! De camera die ze gebruikt is een Canon 650D. 
About the blog
Op fashiable blogt Nanne over lifestyle, events, inspiratie en het grootste deel gaat over mode. Ik zou niet echt weten hoe ik haar stijl moet omschrijven, maar zoals ik net al zei heeft ze echt een eigen stijl! En dat is gewoon super leuk! Ze deelt vaak haar outfits, of shoplogs op haar blog en dat is echt super leuk te om te zien! Ze maakt vaak kledingcombinaties waar ik zelf nooit op zou komen, maar dat is juist het leuke! Ik haal vaak inspiratie uit haar outfits! Hier onder staan een paar van mijn favoriete outfits van haar!
  
Beanies! Deze eerste outfit vind ik mooi! De printjes passen zo goed bij elkaar! Ik zou deze drie printjes nooit samen doen, maar nu vraag ik me echt af waarom niet! Het staat zo leuk! Ik houd sowieso heel erg van die basic outfits met zwart, wit en grijs en dit is zo leuk! Die beanie is echt een leuke eyecatcher! En die tas trouwens ook!
De tweede outfit vind ik ook super leuk! Het is weer zo’n outfit met basic kleurtjes, maar vooral het shortje maakt het net weer specialer vind ik. Sommige mensen vinden dat spijker shortjes met een zwarte legging/ panty er onder niet kan, maar ik vind het juist heel goed kunnen! 

  
Ja! Ik hou van dit jasje! Ik vind hem zo leuk! Ze combineert het ook weer zo leuk! De eerste outfit is best simpel, maar die beanie maakt het net weer iets aparter!
Deze tweede outfit met het jasje vind ik ook echt leuk! Ik kan niet echt omschrijven waarom of zoiets, maar het is gewoon echt een toffe outfit naar mijn mening!

  
Deze een na laatste outfit is eigenlijk best simpel, maar ik ben gewoon helemaal weg van dat shirtje! Ik wil hem ooook! Maar helaas heeft ze hem in Engeland gekocht volgens mij…
En dan de laatste outfit! Zeker een van mijn favorieten! Ik hou niet zo heel erg van kleur, maar deze combinatie is gewoon echt geweldig! De streepjes met die rok is echt perfectie wat mij betreft! Ik zou hier nooit op komen, maar het staat zooo leuk! En dat jasje maakt het helemaal af! Verliefd op deze outfit!

Alle credits voor de foto’s gaan natuurlijk naar Nanne/ Fashiable!

Kende jullie deze blog al? Wat is jullie favoriete blog?

EN: June is almost over, and that means an inspiration post about this month’s favorite blogger! This one is about Nanne from Fashiable! I love her blog, mosly because she really has her own style! She writes about lifestyle, events, inspiration but mostly fashion, like outfits or shoplogs. I wanted to show you some of my favorite outfits of Nanne!
Follow on Bloglovin
Share:

5 Comments

  1. 29 juni 2014 / 1:59 pm

    Fashiable was ook een van de eerste blogs die ik volgde ;)

  2. 29 juni 2014 / 10:51 am

    Nanne's blog is toevallig ook een van mijn absolute favorieten :)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge