This Months Favorite Blogger | Josie

Hoi allemaal! We zijn alweer aan het eind van september en dat betekent ik weer een van mijn favoriete blogs met jullie ga delen! Deze keer gaat het over Josie, van maryjosie.com

Josie haar blog volg ik echt al heel lang. Sinds het ontstaan van mijn blog eigenlijk, maar sinds een tijdje behoort haar blog pas echt tot een van mijn favorieten, en dan ook echt hoog bovenaan! Daarom leek het me wel leuk om haar blog deze maand met jullie te delen.
About the girl
Josie haar echte naam is eigenlijk Mary Josephine, maar ze noemt zichzelf Josie. Ze is 21 jaar en woont in de buurt van Rotterdam. Ze is afgestudeerd aan het Grafisch Lyceum (dit lijkt me heel tof!) en ze is sinds een tijdje begonnen met de opleiding Mieke Petiet Make-up School! (ook dit lijkt me echt een hele leuke opleiding!)
About the blog
Josie’s blog genaamd Maryjosie.com bestaat sinds 2012. Op haar blog schrijft ze voornamelijk over mode, maar ook lifestyle, beauty, persoonlijke artikels en inspiratie artikels komen vaak voor bij. Ik zelf vind het het leukste als ze outfits plaatst. Ze heeft echt een geweldige stijl, en ik zou willen dat ik haar kledingkast en figuur had! Een tijdje geleden heeft ze haar blog heel erg veranderd. Een andere lay-out, ze schrijft nu in het Engels, en ik heb het gevoel dat ze ook gewoon anders schrijft of over andere onderwerpen schrijft. Ik weet niet of dat ook zo is, maar het spreekt me in ieder geval heel erg aan! Sinds die grote veranderingen verheug ik me elke dag weer op een nieuw artikel van haar!
Hieronder heb ik een paar van haar outfits gezet die tot mijn favorieten behoren! Josie heeft een beetje een simpele, maar (naar mijn mening) geweldige stijl! Alle outfits die ze de laatste tijd post zou ik zo aan willen trekken!
Deze twee outfits lijken best wel op elkaar, maar ze zijn toch anders! Vooral als je naar de schoenen kijkt zit er een groot verschil. De vrouwelijke zomerse epadrilles of de sportieve roshe runs. Beide outfits vind ik geweldig! Van de linker outfit vind ik het heel mooi dat ze de leren broek heeft gecombineerd met een blousje en een blazer, het ziet er totaal niet ordinair uit!

Dé musthave: een witte blazer! En ik vind dat ze hem prachtig heeft gecombineerd! Zo met dat leren shortje en de crop top, helemaal geweldig! Die gympen passen er heel goed bij, en die starbucks beker vind ik een leuk accent :). (Prachtige achtergrond ook vinden jullie niet?)

Jaaa! Weer het leren broekje hihi, ik vind hem heel tof! Ze combineert hem ook perfect, het ziet er helemaal niet sletterig uit, wat bij sommige mensen nog wel het geval kan zijn met dit soort shortjes. Die hoed staat haar ook gewoon zo geweldig!
En dan de laatste outfit. Wauw! Deze outfit is wat meer classy dan de andere outfits, maar ook echt helemaal mijn ding! Vooral die schoenen vind ik echt geweldig! Dit soort schoenen zijn mijn favoriet, maar ik vind het jammer dat ik ze niet naar school aan kan ofzo :(. Ook die broek vind ik haar echt heel mooi staan!

Kende jullie Maryjosie.com al?

Liefs,

insta bloglovin twitt youtube pinterest facebooksign
Follow on Bloglovin
Share:

6 Comments

 1. 28 september 2014 / 7:33 pm

  Heel leuk! Josie volg ik ook alweer heel lang. Super leuke kleding stijl heeft ze!

 2. 28 september 2014 / 10:02 am

  Ahh leuk! En Josie behoort ook al heel lang tot een van mijn favoriete blogs!

 3. 28 september 2014 / 9:27 am

  Ah wat super leuk en lief :)! Ik voel me vereerd!

 4. 28 september 2014 / 8:53 am

  Ik volg haar blog ook al heel lang, erg leuk!
  Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge