This Months Favorite Blogger | Danielle Bernstein

Oh wow, er is al weer een maand voorbij! Ik ga nu heel cliché schrijven dat de tijd zo snel gaat… Maar echt! Ik had eigenlijk een ander inspiratie artikel ingepland voor vandaag, maar toen besefte ik dat we al weer aan het einde van oktober zit, dus tijd voor weer een van mijn favoriete bloggers!

Deze keer wil ik het hebben over een van mijn stijliconen, en ik schaam me eigenlijk dat ik nog nooit eerder over haar heb geschreven! Namelijk: Danielle Bernstein van weworewhat.com.
About the girl
Danielle Bernstein is 22 jaar en blogt op We Wore What. Ze woont in New York, en daar maakt ze ook altijd haar outfitfoto’s dus dat is echt prachtig om te zien! Ze heeft gestudeerd/ studeert (ik weet het niet precies) aan een universiteit genaamd Fashion Institute of Technology. En zoals ze zelf zegt zijn overalls haar tweede huid haha. 

About the blog
Danielle had haar blog in eerste instantie gestart als streetstyle blog, maar later heeft ze het veranderd in een personal style blog. Ze schrijft alleen over mode zoals outfits, en kleding die ze op dat moment heel graag wil hebben. Haar stijl is echt geweldig! Het is chic, maar toch ook een beetje casual. Het is zo moeilijk uit te leggen, maar ooit hoop ik net zo’n stijl te hebben als Danielle. Hieronder staan een paar outfits van haar.

Denim op denim, het blijft een discussie in de modewereld, maar op deze twee manieren vind ik het zeker kunnen! Het staat prachtig! De eerste is casual, maar toch classy door haar mooie jas en schoenen! En zoals ik al zei, ze draagt heel vaak dungarees, dat okergeel staat haar geweldig!

Naast overalls draagt ze ook echt super vaak nude kleurtjes. Met haar getinte huid vind ik dat ook echt prachtig staan! En zoals jullie zien maakt ze vaak contrasten, en daar ben ik natuurlijk fan van! (lees mijn ‘about’ pagina). De eerste outfit is best wel simpel, maar vind ik gewoon geweldig. Bij de tweede outfit vind ik het super tof dat ze dit chique kokerrok draagt en dan gewoon een paar sneakers eronder doet! Daar houd ik van :)

Ze weet ook heel goed hoe ze kleding moet combineren die allemaal 1 kleur zijn, door gebruik te maken van verschillende texturen! I like!

Duster coats, ik ben er verliefd op! Deze roze is zo geweldig, en de manier waarom ze het heeft gecombineerd al helemaal! Deze tweede outfit vind ik best bijzonder. Ik zou zelf nooit zo’n lange top met van die hoge splits uitkiezen in de winkel, maar door deze outfit zou ik er zo eentje aanschaffen! Wauw!

En ja, ik blijf natuurlijk fan van monochrome outfits! Deze outfits zijn gewoon zo simpel, maar prachtig!

Ik zal al de outfits die hierboven staan wel willen aantrekken! Ze heeft echt een geweldige stijl en hopelijk heb ik ooit ook zo’n mooie kledingkast-inhoud! Haha

Kenden jullie weworewhat.com al?

Liefs,
insta bloglovin twitt youtube pinterest facebooksign
Follow on Bloglovin
Share:

7 Comments

 1. 26 oktober 2014 / 5:12 pm

  Deze blog kende ik nog niet, maar ga ik zeker volgen! Thanks voor de tip!

 2. 26 oktober 2014 / 9:58 am

  Lijkt me een leuke blog!
  Leuke blog heb je, ik volg je nu op bloglovin! X

 3. 26 oktober 2014 / 9:19 am

  Ik kende haar al wel, maar ik vind haar stijl ook echt geweldig! Vooral hoe ze midi skirts stijlt!

  Liefs,
  Joyce

 4. 26 oktober 2014 / 6:16 am

  Ziet er uit als een onwijs toffe blog! Ik kende Danielle nog niet, maar wat heeft ze een leuke stijl!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge