Sunday Inspiration | Lay-Outs

Het is weer zondag, dus dat betekent weer een Sunday Inspiration :). Deze keer heb ik verschillende lay-outs opgezocht die ik mooi vind en waar ik inspiratie uit haal.

Bij deze verklap ik eigenlijk al een beetje iets wat over een tijdje gaat gebeuren. Ik krijg namelijk voor mijn verjaardag een nieuwe lay-out, zo’n professionele en hele mooie! En een eigen domein! Ik ben so exited! Yeeh :) Mijn blog gaat echt een hele andere look krijgen! Nu ben ik dus al een beetje aan het rondkijken op andere blogs wat ik precies wil enzo. 
Zoals jullie weten houd ik heel erg van die minimalistische stijl! bereid je dus maar voor op heel veel zwart wit in deze post ;).
Boringthngs
Ik ben sowieso al helemaal weg van Rachèl haar hele blog! Alles is zo prachtig, zwart-wit en minimalistisch! De lay-out, de foto’s haar outfits, wauw! Ik zat er heel lang over te denken om deze lay-out ook te nemen, maar aangezien al best veel blogs deze lay-out hebben vind ik het uiteindelijk toch niet zo’n goed idee. Ik wil me wel onderscheiden, maar het blijft echt mooi!
Nathalie Kemna

Pff, Nathalie’s blog hebben jullie volgens mij al te vaak voor bij zien komen in mijn posts hahaha. Sorry, ik vind haar blog gewoon echt heel leuk en mooi. En haar lay-out is ook zo mooi! Ik kwam deze lay-out tegen op themeforest.net en ik wilde hem echt nemen! Maar toen kwam ik er dus achter dat zij hem heeft. Helaas! Maar ik blijf hem wel echt mooi vinden!
This Is Not Another Blog

Sara heeft sinds een tijdje een nieuwe lay-out. Wauw! Het is zo simpel, minimalistisch, helemaal mijn stijl! Sowieso vind ik haar logo ook echt heel mooi! En die lay-out is nu dus ook zo prachtig! Daar voor was die ook heel mooi hoor! Maar dit is gewoon echt mijn stijl haha. Echt heel mooi!

Dit zijn echt mijn favoriete blog lay-outs van de laatste tijd en gewoon onder de blogs die ik volg!

Wat zijn jullie favoriete blog lay-outs?

Liefs,

insta bloglovin twitt youtube pinterest
Follow on Bloglovin
Share:

1 Comment

  1. 8 september 2014 / 9:48 pm

    Nathalies layout is zo mooi! En dr blog zelf is ook gewoon geweldig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge