10 stomme dingen die alle bloggers doen

bloggersTja, bloggers zijn nou eenmaal een beetje een apart ‘volkje’. We hebben een beetje onze eigen taal, doen de raarste dingen voor onze blog, en soms lijden anderen eronder. Dit artikel moet je een beetje met een korreltje zout nemen, maar ik ben heel benieuwd of jullie je er in herkennen!

 1. 100 keer per dag bekijken we onze eigen blog
  Want ligt mijn blog er niet uit? Misschien zijn er wel nieuwe reacties op de laatste post?! En wat kan ik nog verbeteren? Staan er spelfouten in? Zo gaat het dus de hele dag eindeloos door. Elke keer weer, haha.
 2. We laten andere wachten met eten, voor de perfecte Instagram foto
  STOP! Wacht, nog niet eten! Snel even een foto maken!! *Alles wordt verplaatst voor de perfecte flatlay*, vervolgens is het 10 minuten later, al het eten is koud, maar wij hebben onze foto!
 3. En vervolgens zijn we veel te lang bezig met puzzelen en bewerken tot die foto perfect bij onze feed past
  Deze filter, of toch die andere?! Beetje meer contrast, nog ietsje lichter en dan nog even de schaduwen wegwerken. Misschien moet ik eerst een andere foto posten, zodat deze er mooier bij staat? Kansloos. Tegen de tijd dat dit is afgelopen is je maaltijd al helemaal niet meer te eten.
 4. En daarna gaan we obsessief refreshen om op de hoogte te blijven van alle likes en comments
  Omg, 100 likes binnen 30 minuten, dat is m’n record! Oeh, en 3 nieuwe volgers, ik zit al bijna op de 1000, whaaa. Heb jij al m’n foto geliked?! Heb je geen vrienden of vriendinnen die mij ook kunnen volgen?” Oeps, echt erg eigenlijk…
 5. We praten over dingen waar anderen niks van snappen
  “Ik heb laatst een plugin gevonden op WordPress waarmee je je SEO score kunt verbeteren. Super simpel, je hebt er helemaal geen HTML kennis voor nodig!” “Oh wauw, die laatste flatlay van The Blonde Salad is zó geweldig, en heb je haar nieuwe lay-out al gezien?”
 6. En we zijn heel goed in optimistisch denken
  Oh wauw, die nieuwe Balmain jurk is echt geweldig. Misschien als ik ooit een bekende blogger wordt dat ik er wel één opgestuurd krijg! Of als ik heel veel geld verdien als beroemde fashionblogger koop ik die!
 7. Oh, en we zijn ook veel te enthousiast over witte muren
  Vooral fashionbloggers dan. Ik bedoel, wat is er nou mooier dan een witte muur. Dat staat echt prachtig achter een outfitfoto, een foto van een ijsje/ gezonde smoothie, een selfie. Witte muren zijn gewoon perfect.
 8. Waar we ook zijn, we kennen altijd wel een hotspot, of schattig winkeltje
  Want ja, naast dat we zelf bloggen, lezen we natuurlijk ook andere blogs, en die staan vol met hotspots, en toffe boetiekjes. Parijs? Rue de Rivoli is perfect om te shoppen! Rotterdam? Ik weet waar we de lekkerste American pancakes kunnen eten. Als je met bloggers op pad gaat is het in ieder geval nooit saai.
 9. En dan lopen we ook altijd te zeuren over onze te zware tassen
  Maar wat wil je ook. Spiegelreflex camera mee, laptop ook, want je weet maar nooit. En dan een extra outfit setje, want als er tijd over is kunnen we misschien nog meer foto’s maken. Het leven van een blogger is zwaar (letterlijk) ;).
 10. Weten jullie nog een tiende?! :)

Liefs,

Share:

27 Comments

 1. 5 mei 2016 / 10:12 am

  Zo herkenbaar deze punten haha! Leuk geschreven artikel ook.

 2. 2 mei 2016 / 1:51 pm

  Oooops…guilty <3 Bijna alles is wel herkenbaar. Dat van die hotspotjes vind ik altijd wel handig trouwens. Altijd lekker eten en leuke winkeltjes te vinden.
  Lisa recently posted…Travel journal • HungaryMy Profile

 3. 27 april 2016 / 10:48 am

  Heel erg waar! Nog een 10e; al je vriendinnen en familie stalken met d evraag of ze outfitfoto’s van je willen maken ;)

 4. 26 april 2016 / 12:15 pm

  Zo herkenbaar, haha! Vooral nummer 2, oeps ?. Liefs

 5. 25 april 2016 / 12:52 pm

  Haha leuk artikel! Zeker herkenbaar ;)

 6. 25 april 2016 / 11:11 am

  Haha echt elk puntje is zooo herkenbaar!

 7. 25 april 2016 / 10:51 am

  Haha, echt alle puntjes zijn gewoon herkenbaar! ;-)

 8. 25 april 2016 / 10:27 am

  Very true, haha! Fijn dat ik niet de enige ben die dit soort dingen doet..

 9. 25 april 2016 / 9:16 am

  Oeps, wat erg hoe herkenbaar dit is haha! Het enige wat bij mij anders is, is de Instagram foto’s van eten. Ik klaag namelijk na mijn eerste hap dat ik wéér vergeten ben een foto te maken. Tja, dan is het al te laat. Het scheelt inderdaad dat het eten dan nog wel warm is :’).
  Mylou recently posted…Hoi nieuwe layout!My Profile

  • 25 april 2016 / 9:19 am

   Een tiende: ‘s ochtends voor school/werk veel te lang blogs lezen om er vervolgens achter te komen dat het al zo laat is.
   Mylou recently posted…Sharing is caring #15My Profile

 10. 25 april 2016 / 8:56 am

  Haha zo erg is het bij mij nog niet, maar kan me er wel iets bij voorstellen. Even een tip: het is dat anderen lijden, niet leiden. ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge