Spring Wallpapers!

spring wallpapersExtra artikeltje! Hebben jullie ook echt het lentegevoel te pakken? Ik vind het zo heerlijk dat de zon steeds vaker schijnt. Het is lekker weer, er zijn meer mensen op straat, ik houd ervan :). Vandaag even een luchtige post, maar wel met het ultieme lentegevoel. Het leek me namelijk wel leuk om mijn favoriete spring wallpapers met jullie te delen!

Misschien geef ik te veel om wat mijn achtergrond is, maar het blijft toch leuk. Een beetje op Pinterest naar mooie plaatjes zoeken, en die dan instellen als achtergrond. Meestal kies ik gewoon een mooie plek waar ik ooit nog heen wil (als een soort motivatie), of een toffe outfit (als inspiratie). Vooral met dit mooie weer is het heerlijk om weg te dromen bij van die prachtige vakantielocaties, omdat dat steeds dichterbij komt!

Nu heb ik een paar van de leukste spring wallpapers bij elkaar gezocht, die ik zelf heel erg tof vond, dus het leek me wel leuk om ze ook met jullie te delen!

spring wallpapers    wallpaper-2

Als eerste twee met dierenprintjes. Misschien ligt het aan mij, maar ik vind dit echt zo vrolijk en zomers, haha. Vooral de flamingo’s! Maar die olifantjes zijn ook gewoon zo leuk. Random fact: olifanten zijn mijn lievelingsdieren, haha, deze heb ik dan ook zelf momenteel als achtergrond van mijn telefoon :)

spring wallpapers    spring wallpapers

Dan de volgende twee. Ik vond deze allebei ook super tof! Ze zijn een beetje mysterieus, maar toch heel zomers. Kijk dan naar die palmboombladeren, daar krijg je toch een spontaan lentegevoel van?!

spring wallpapers    spring wallpapers

En dan de laatste al weer. Deze zijn heel eenvoudig, maar wel heel mooi. Dat zwart witte ziet er gewoon heel rustig uit, maar het heeft toch iets schattigs. Super simpel, maar heel tof en lente-achtig.

Nog meer spring wallpapers vind je hier!

(all images via Pinterest)

Veranderen jullie ook zo vaak je achtergrond?

Liefs,

Share:

4 Comments

  1. 16 april 2016 / 7:39 am

    Ohh zo leuk! Ik word er helemaal vrolijk van!! Die olifantjes en flamingo’s zijn echt heel schattig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge