Spam your blog!

DSC_3354

Hallo lieve mensen! Hoe is het ermee? Het is al weer bijna kerstvakantie, super fijn! Even weer tijd voor andere dingen zoals veel bloggen, blogs lezen, dansen, met mensen afspreken, heerlijk! Daarom leek dit me ook wel weer eens het perfecte moment om een ‘Spam je blog’ artikel te posten!

EN: Hi y’all, how are you? Christmas is just around the corner and this means that almost everyone has a lot of spared time, so that’s why I thought this is the perfect moment to ask about YOUR blogs. Share a url and small summary about your blog, or your favorite blog so I can check them out! I’m really curious :) 

Elke dag lees ik mijn favoriete blogs waaronder,

 • Maryjosie.com
 • Thefashioncuisine.com
 • Queenofjetlags.com
 • Lily-like.com

En ga zo maar door!

Maar ik vind het ook wel leuk om nieuwe blogs te ontdekken! Ik weet dat veel van jullie zelf ook een blog hebben en daar neem ik ook wel eens een kijkje op, maar nu heb ik dus alle tijd om al jullie blogs te lezen, yay! Geef een leuke kleine samenvatting van waar jouw blog over gaat en waar je over schrijft. Dan kan ik jullie blogs ook eens lezen, in plaats van dat jullie altijd maar mijn blog lezen!

Natuurlijk vind ik het ook leuk om jullie favoriete blogs te weten te komen, want misschien ken ik die ook helemaal niet! Ik ben super benieuwd :)

Nog 2 daagjes en dan is het vakantie! Wat zijn jullie plannen?

Liefs,

Share:

24 Comments

 1. 23 januari 2016 / 8:35 pm

  Hallo, mijn naam is Sheetal. Ik ben de trotse bezitster van http://www.beautyholic.nl. Hier plaats ik drie keer per week een artikel over iets wat mij interesseert. Ik ben op zoek naar andere bloggers die ook net zijn begonnen voor iets van samenwerking misschien? Ideeën uitwisselen en vooral elkaar steunen. Heb je interesse in m’n blog of in een samenwerking neem dan vooral een kijkje of stuur me een mailtje naar sheetal@beautyholic.nl

  Hopelijk tot snel

 2. 3 januari 2016 / 5:46 pm

  Hey, mischief reageer ik een beetje laat, maar ik blog sindskort over verschillende dingen. Je kunt mijn blog vinden op –> liefshannahxo.blogspot.nl . Liefs x

 3. 21 december 2015 / 11:29 am

  Hi, je kan me vinden op: http://www.ma-loe.blogspot.be
  Op mijn splinternieuwe blog kom je interessante artikels tegen over allerlei thema’s. Zowel fashion als travel posts komen aan bod en nog veel meer! Dit alles schrijf ik regelmatig in ‘verhaal’ vorm om het zo een tikkeltje boeiender te maken.
  Hopelijk neem je een kijkje op m’n blog. En als je je afvraagt wie erachter Ma-Loe schuil gaat, moet ik je teleur stellen, want ik blog anoniem. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat mijn blog onpersoonlijk is, integendeel.

 4. 20 december 2015 / 12:28 pm

  Hi!
  Ik heb sinds de augustus mijn blog phieslife.wordpress.com . Ik blog over verschillende onderwerpen. Maar stiekem vind ik outfits het leukst! Ook gewoon bloggen over persoonlijke dingen of over plaatsen waar ik ben geweest vind vind ik heel erg leuk.
  https://phieslife.wordpress.com/

 5. 18 december 2015 / 10:33 pm

  Hoi, wij zijn Lucia en Tirza en we zijn samen een blog begonnen. We proberen met onze blogposten het studentenleven wat gemakkelijker te maken. Dit doen we door makkelijke recepten te plaatsen, Hotspots, Tips&Tricks, Top 5, Sport tips etc.. We plaatsen om te 2 dagen iets nieuws. veel liefs xx https://studentenfeestblog.wordpress.com/

 6. 18 december 2015 / 7:51 pm

  Jaa, dat zijn zulke leuke blogs! Ik plaats veel fotografie dingetjes. :) Fijne vakantie! XX

 7. 18 december 2015 / 1:58 pm

  Heee, ik ben Janita! Ik blog op https://justmejanita.wordpress.com/ ! Ik schrijf over van alles en nog wat en ik probeer zo vaak mogelijk iets online te zetten(ook al lukt dat niet altijd even goed^^). Zie ik je daar?
  Veel liefs,
  Janita recently posted…Wat als..My Profile

 8. 18 december 2015 / 11:46 am

  De blog van MaryJosie lees ik ook elke dag :) Ik vind haar stijl echt geweldig ~

  Mijn blog ( mymerrymorning.blogspot.com ) gaat over alles wat mij bezig houdt; van avondjes uit met vriendinnen tot outfits, winkelen, lekker eten, sporten, wishlists ect. Het is eigenlijk een soort dagboek geworden :)

 9. 17 december 2015 / 11:21 pm

  Hoi! Ik ben Idwerd, 19 en op mijn blog: invisiblecreations.nl plaats ik artikelen over fashion. Ik plaats mijn zwart/wit/grijze outfits, trends, leuke collecties, inspiratie, verslagen over bezoekjes aan musea en noem maar op. Ik zou het leuk vinden als je eens een kijkje neemt!

  Er staan op dit moment ook twee hele leuke winacties online! Doe je mee?
  Idwerd || InvisibleCreations recently posted…Report || Tijdelijk ModemuseumMy Profile

 10. 17 december 2015 / 8:56 pm

  Oei, grotendeels van jouw favoriete blogs ken ik niet? Ga ik snel eens uitpluizen! (:

  Ik heb dus ook een blog genaamd Annebrittures. Ik ben een meisje van 15 jaar met een hoofd dat nooit stilstaat en ik wil ook veel te veel dingen doen en dromen waarmaken. Maar de tijd schiet me een beetje te kort. Ik probeer er een gezellige boel van te maken op mijn blog. De dingen die me blij maken, maken jou vast ook blij? (:

  annebrittures.blogspot.be
  Britt • Annebrittures recently posted…instagram “RECAP” • spam your insta!My Profile

 11. 17 december 2015 / 8:48 pm

  Wauw, wat leuk! Ik ben Elsbet , 17 jaar oud en ik blog al bijna 2 jaar op http://www.laviepure.be ; mijn persoonlijke life & style blog. Ik blog vol passie over beauty, fashion, lifestyle en food. Je zal er niet de meest standaard dingen terugvinden die je al op talloze andere blogs vindt, want ik probeer er echt mijn eigen stijl naar voor te laten komen. Ik hoop zeker dat je een kijkje neemt en eventueel een reactie achter laat! xoxo
  Elsbet | La Vie Pure recently posted…DIY Christmas gift : chocolademelk-kitMy Profile

 12. 17 december 2015 / 7:26 pm

  Heel leuk! Mijn naam is Gea, mijn blog heet: http://www.glamview.nl en schrijf over lifestyle, fashion en beauty. Regelmatig plaats ik ook shoplogs, favorieten, tips, outfit posts, personal, review’s van verschillende producten en nog veel meer. neem gerust een kijkje, Liefs Gea.
  gea recently posted…Een nieuwe oplaad kabel voor mijn IpadMy Profile

 13. Elena
  17 december 2015 / 5:38 pm

  Zelf heb ik geen blog (misschien dat ik daar nog ooit aan begin?!), maar ik vind het wel leuk om een paar favorieten te delen: simply emily, jiami, lauresque, littlekeystohappiness, annemerel en jouw blog natuurlijk;)

 14. 17 december 2015 / 4:42 pm

  Super tof! Ik heb een eigen blog met mijn eigen recepten waar ik vaak een kort verhaaltje bijschrijf over mijn ervaringen met het recept! Hoop dat je me gaat volgen, lijkt me leuk!

 15. 17 december 2015 / 4:28 pm

  Hoi! Ik ben Iris, pas 14 jaartjes jong en ik blog op mijn website http://iriscamera.blogspot.nl/ Ik ben graag creatief bezig dus dat vind je dan ook goed terug op mijn blog. Voor de rest is het vooral lifestyle wat mij bezig houdt. Neem vooral een kijkje ;)

 16. 17 december 2015 / 12:09 pm

  Ah leuk! Mijn blog is pas nieuw : http://www.valentinafaye.nl/ Bloggen was altijd al een passie van mij, maar ik durfde er nooit zo goed mee door te gaan. Nu ben ik weer begonnen en het gaat over alles wat met lifestyle te maken heeft (en mij stiekem blij maakt). Een van mijn plannen voor kerst is meer tijd in mijn blog steken! Want nu heb ik er nog meer tijd voor en daar heb ik veel zin in.
  Valentinafaye recently posted…CHRISTMAS GIFT WRAPPING IDEASMy Profile

 17. 17 december 2015 / 8:48 am

  Hi! Ik ben Kyra. Mijn blog heet Thoughts of Kyra! Ik probeer er om de dag te plaatsen, maar de afgelopen week is dat niet gelukt. Ik schrijf over lifestyle, fashion en vooral veel persoonlijke artikeltjes!
  http://www.thoughtsofkyra.com/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge