Outfit | Way out of my comfort zone

zara-bodycon-lucytess

Hai allemaal! Woensdag, betekent tijd voor een nieuwe outfit. Ik was gister met mijn vader naar het tijdelijk modemuseum in Rotterdam (daar later meer over!), en natuurlijk moesten er ook even outfitfoto’s gemaakt worden. Ik keek mijn vader heel lief aan, en gelukkig vond hij het geen probleem. Mijn look is heel anders dan normaal, maar ik vind hem wel echt heel leuk! Super benieuwd wat jullie er van vinden!

EN: Hi guys, how are you? Today I’m sharing a different outfit than usual. You know that I practically never wear tight/ fitting clothes, and I don’t wear a lot of skirts/ dresses too, but today I’m wearing both. A bodycon dress. It’s way out of my comfort zone, but I actually like it I think :) I’m very curious what you think about this outfit?

zara-bodycon-lucytess-5

Zoals jullie weten en altijd wel kunnen zien, draag ik eigenlijk nooit strakke kleding. Ook jurkjes en rokjes draag ik weinig, maar probeer ik (zoals jullie waarschijnlijk wel hebben gemerkt) de laatste tijd toch wat vaker aan te trekken. Toen ik dit jurkje op de webshop van Zara zag werd ik meteen verliefd. Het is iets heel anders dan normaal, maar ik vind hem wel heel erg mooi! Gecombineerd met deze haklaarsjes en mijn favoriete jas is het super chic. Een hele simpele outfit, maar zeker één van mijn favorieten de laatste tijd.

Ik vind deze locatie zó prachtig, Had hem al een paar keer voorbij zien komen bij andere bloggers voor outfitfoto’s dus ik wilde er heel graag heen. Gelukkig vond mijn vader het geen probleem en het was ook nog eens naast het museum, dus dat was perfect! Zoals jullie aan de foto’s kunnen zien waaide het wel echt super hard. Papa en ik zijn allebei gewoon een paar keer om ver gewaaid zo erg was het, haha.

zara-bodycon-lucytess-7 zara-bodycon-lucytess-1 zara-bodycon-lucytess-6

Coat – Shein | Dress – Zara (here) | Shoes – van Haren

Hebben jullie nog leuke dingen op de planning staan deze vakantie?

14 Comments

  1. 23 december 2015 / 3:03 pm

    Wooooow, dit is zo toevallig dit, ik zoek al onwijs lang naar een jurkje dat echt super hard lijkt op deze! Bedankt voor de tip! Ik ben ook niet zo van het strakke (want dan lijk ik nog magerder → volgens mijn mama) en stuntel vaak rond in sloddertruien. Maar af en toe uit je comfort zone komen is goed. Staat je echt kei mooi Tessa!
    Britt • Annebrittures recently posted…Bought an analog cameraMy Profile

  2. 23 december 2015 / 12:21 pm

    Super mooi jurkje Tessa! Ik klikte even door naar de webshop die je had gelinkt, blijkt het model een vriendinnetje van vroeger te zijn! Hoe toevallig!!
    Emma recently posted…Hotspot: Winkel 43My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge