Outfit | Outfit ‘to go’

outfit-layering-2

Happy sunday! Hebben jullie gisteravond nog wat leuks gedaan? Ik had een Halloween feestje, dus dat is altijd gezellig! Daarvoor maakte ik nog even deze outfitfoto’s met mijn moeder in de stad. Dit is gewoon zo’n heerlijke outfit. Een combinatie die altijd goed is!

EN: Happy sunday! Did you guys do anything fun yesterday? I went to a Halloween party, so that was nice. Everyone was all dressed up, so cool! Today I’m sharing one of my favorite outfits. This is just one of those outfit combinations that always works. Sweater, top, skinny jeans, boots, and go! I was searching for the perfect sweater for almost 3 months now, and eventually I found it at Gina Tricot when I was in Düsseldorf. I just love that shop! Too bad we don’t have one in the Netherlands… 

outfit-layering-6

Deze outfit is echt een van mijn favorieten. Het is gewoon zo’n combinatie die altijd werkt. Een trui + top + skinny jeans + laarsjes en je bent klaar om te gaan! Dat vind ik wel heel fijn aan de winter, je kan weer eindeloos combineren met laagjes en verschillende kledingstukken, terwijl daar in de zomer veel minder ruimte voor is.

Ik draag in deze outfit trouwens twee items die ik in Duitsland kocht met mijn vader. Als eerste de trui! Ik was echt al bijna 3 maanden op zoek naar de perfecte trui, maar het was het steeds net niet, en omdat ik me aan het French Wardrobe System houd, ben ik ook extra kritisch. Uiteindelijk vond ik deze trui dus bij de Gina Tricot, scoreeee! Ook deze schoenen heb ik uit Duitsland, en ik ben er zó verliefd op! Sinds ik ze heb, heb ik maar 1 keer andere schoenen gedragen haha. Mijn andere enkellaarsjes begonnen nu echt een beetje stuk te gaan, dus hier ben ik heel blij mee!

outfit-layering-3

outfit-layering outfit-layering-4

Sweater – Gina Tricot / Top & Jeans – H&M / Boots – Deichmann (Catwalk)

Ik ben nu trouwens van plan om op de zondag een outfit of een video te plaatsen en dat dan steeds om en om! Laat me vooral weten wat jullie daar van vinden, en of er misschien andere posts zijn die jullie vaker zouden willen zien! :)

Wat is jullie outfit combinatie die altijd werkt?

Kisses,

8 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge