OOTD inspiration | Valentine’s dates

Valentine #03
Ja jongens, het is weer bijna valentijnsdag! Sommige mensen vinden het maar een commerciële gebeurtenis, anderen houden ervan. Ik vind het niet zo bijzonder, je kunt eigenlijk elke dag iets speciaals of romantisch doen. Toch is het wel leuk om iedereen zo verliefd bezig te zien, en andere mensen af te zien geven op dezelfde dag. Hebben jullie al plannen gemaakt? Dan heb ik bij deze 3 verschillende outfitopties voor 3 verschillende valentine’s dates! (En nummer 3 zou ik stiekem eigenlijk wel elke dag willen dragen).

Valentine #01
Laten we beginnen met de klassieke valentijnsdate: een dinertje. Zo’n romantisch diner staat meestal op de planning als je elkaar al wat langer kent, of wat langer een relatie hebt. In dat geval is het leuk om een rood jurkje aan te trekken! Jongens houden van rood, en het is weer eens wat anders dan waar je ‘geliefde’ je normaal in ziet (denk ik). Een paar nude-kleurige hakken laten je benen langer lijken, dus dat is ook altijd een goed idee ;). Gooi er een paar subtiele sieraden bij, en je bent helemaal klaar voor een super romantische date!
Valentine #01
Misschien ben je niet van de ‘saaie’ dinerdates, maar ga je liever wat doen! Als je een actieve date hebt gepland is het het handigste om een broek aan te trekken. Sneakers zijn natuurlijk heel handig en comfortabel, en om het geheel toch nog een beetje lief en meisjesachtig/ vrouwelijk te houden koos ik voor deze top erbij. Hij is een beetje zwierig en cute, maar wel comfortabel om in te bewegen.
Valentine #03
En dan de laatste outfit in de categorie valentine’s dates: first date. Stel je gaat op je eerste date tijdens valentijnsdag (of op een andere dag) dan zou ik zo’n outfit als deze aandoen. Een zwart jurkje/ playsuit (want een little black dress is altijd goed), met een paar zwarte laarsjes, een mooi jasje en subtiele sieraden. Dit is eigenlijk een outfit die ik sowieso echt elke dag zou kunnen dragen. Heel chique, met het jurkje, de laarsjes en de gouden sieraden, maar toch casual door het jasje erbij. Echt iets wat ik zou dragen, I love it!
Hebben jullie valentine’s dates? Of gaan jullie iets anders doen?

Liefs,

Share:

1 Comment

  1. 6 februari 2017 / 6:15 pm

    Outfit inspiraties zijn altijd 1 van mijn favorieten artikels om te lezen en te schrijven.
    Deze is ook weer handig ook al word het waarschijnlijk Dinsey films kijken en pizza eten. :D
    Isa recently posted…OUTFIT | I amsterdamMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge