OOTD | My favorite comfy outfit

ootd-1Hi allemaal! Vandaag deel ik een outfit met jullie die ik altijd aandoe als ik niet weet wat ik moet dragen. Het is een simpele, hele comfy outfit, maar toch ziet het er nog leuk uit. Dit is mijn outfit to go (waar ik hier al een post over schreef). Ik ben heel benieuwd wat jullie er van vinden!

Afgelopen vrijdag besloot ik een dagje niet naar college te gaan. Een extra dagje weekend ‘never hurt nobody‘ toch?! ;) Samen met Do gingen we nieuwe plekjes in Amsterdam verkennen. Hoewel ik er woon, blijf ik me toch steeds weer verbazen over de leuke nieuwe straatjes en parken die ik tegenkom. Heerlijk vind ik dat. Toerist in eigen stad haha. We hebben heerlijk geluncht (bij een heeeeele toffe hotspot waar ik binnenkort meer over zal schrijven!) en natuurlijk moesten er ook even outfitfoto’s worden gemaakt haha. Deze maakten we wel gewoon bij het paleis, simpelweg omdat de muur daar zo tof is als achtergrond haha.

Mijn outfit is zoals altijd lekker simpel. Echt dé outfit die ik aantrek als ik een kledingcrisis heb. Mijn zwarte skaterskirt, lievelingstrui, een paar zwarte enkellaarsjes. Gouden combi hahah.

ootd-4 ootd-5 ootd-3Jumper – Primark | Skirt – Zara | Shoes – Unknown

Wat is jullie favoriete comfy outfit?

Liefs,

Share:

10 Comments

 1. 14 november 2016 / 9:38 pm

  Jaa heerlijk zo ziet mijn comfy outfit er ook precies uit, eventueel nog met knee socks erbij ;) X
  Emma recently posted…Winter survival guideMy Profile

 2. 14 november 2016 / 8:38 pm

  Da ziet er echt een lekker cozy sweater uit x

 3. 13 november 2016 / 12:30 pm

  Zo leuk! Ik vind zulke combinaties (dikke truien met rokjes) echt geweldig!

  • 9 maart 2017 / 3:10 pm

   пишет:Я следить буду, но – опыта у меня пока мало в этой сфере. Надеюсь – к окончанию данной инструкции и у меня что-нибудь получится. Жду следующей статьи.VA:F [1 1]21_1969.ÐÂ.ейтинг: +4 (оценок: 4)

 4. 13 november 2016 / 10:19 am

  Ja, precies dit, rokjes zijn ook heerlijk comfy. Iedereen heeft het steeds over broeken als het om comfy gaat. Want “bah panty’s”. Kei toffe outfit, Tessa! ((: Ben benieuwd nar de hotspot!
  britt • against the grain recently posted…voortaan draag ik docsMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge