Het ongemakkelijkste kwartier uit mijn leven

imageOké misschien overdrijf ik een beetje, maar de afgelopen 15 minuten waren echt heel erg onmakkelijk. Dus ik dacht, waarom ook niet, ik schrijf het op mijn blog, dan hebben jullie weer wat om te lachen tijdens de paasdagen…

Op dit moment zit ik in Amsterdam, maar laten we even een stukje teruggaan. Toen ik aankwam op CS ben ik 2 keer met mijn tas tegen iemand aangestoten. Ik heb echt een overvolle tas door alle spullen die ik moest meenemen voor de danswedstrijd morgen, dus dat begon al goed.

Vervolgens liep ik naar de tram. Dat ging nog redelijk, maar eenmaal bij de halte aangekomen stond ik even om me heen te kijken. De tram zou pas over 2 minuten komen dus ik was perfect op tijd. Toen ik me omdraaide stond er opeens een man echt super dichtbij me. Ik schrik sowieso al snel, maar nu slaakte ik dus echt een gil uit. Geen gilletje, een gil. Super kort, maar heel hard. Die arme toerist wist niet wat hem overkwam en voelde zich meteen enorm schuldig, maar ik stelde hem meteen gerust dat het oké was. Niks aan de hand.

Eenmaal in de tram stonden we even stil, precies naast een andere tram. Ik voelde al de hele tijd dat er iets in mijn oog zat, dus terwijl ik naar buiten keek knipperde ik een paar keer met m’n ogen om dat nare gevoel een beetje weg te krijgen. Nou jullie voelen het misschien al aankomen. De knapste (not) swaggerboy van Amsterdam zat in de tram naast mij en dacht blijkbaar dat ik gezellig naar hem aan het knipogen was, top. Hij haalde nog zo heel smooth zijn wenkbrauwen op (jwz), maar gelukkig reden wij toen al weer door. Top.

Na een paar minuutjes was ik bij mijn halte. Ik liep helemaal naar achter om de tram uit te gaan, maar toen ging de deur voor mijn neus dicht. Ehm? Ik nog een beetje wanhopig om me heen kijken en de tramconducteur proberen te roepen, maar als je mij kent weet je dat ik niet kan schreeuwen dus ook dit had geen enkele zin. Vervolgens moest ik dus wachten tot we bij de volgende halte waren en weer teruglopen naar huis.

Nee hoor, dat was nog niet alles. Eenmaal aan het lopen liep ik heerlijk in het zonnetje. Super fancy met mijn zonnebril, precies op de maat van de muziek (ja, ik ben de enige die dat kan horen, maar nou en). Ik liep dus lekker en toen gebeurde het. Precies toen er een groep met toeristen aan de overkant langsliep ging ik door mijn enkel. En niet zo’n beetje ook. Weer ontsnapte er een gil uit mijn keel, maar aangezien dit mij nogal vaak gebeurt ben ik een pro in doorlopen alsof er niks aan de hand is, en dat is dus ook maar wat ik deed.

Zo. Dat was het dan. Dat dit allemaal kan gebeuren in 15 minuten, ik verbaas me er ook over. Nu hebben jullie weer een beetje een extra indruk van hoe onhandig ik ben… Hopelijk hebben jullie nog 2 fijne paasdagen…!

Zijn jullie ook zo onhandig?

Liefs,

Share:

11 Comments

 1. 28 maart 2016 / 8:41 pm

  Bij mij gebeuren ook allemaal awkward dingen op momenten waar het gewoon niet hoort te gebeuren!! hopelijk gaat het weer wat beter met je enkel!!!

 2. 28 maart 2016 / 8:23 pm

  Hahah, wauw dat is wel geluk op geluk op geluk (not)! Dat soort dingen overkomen mij nou ook altijd, alleen lach ik dan altijd heel hard ipv gillen. Hahaha auw hahah, en dooor…

 3. 28 maart 2016 / 12:21 pm

  Ah haha, verschrikkelijk. Ik snap het helemaal dat ongemakkelijke. Dan kan je gewoon door de grond zakken.
  Laura recently posted…DE ANALOGE CAMERAMy Profile

 4. 28 maart 2016 / 11:46 am

  Ach gossie, hopelijk kan je er nu om lachen! Je hebt een klein spelfoutje gemaakt: ‘stam’ ik denk dat je tram bedoelt ;)
  Emma recently posted…DIY: Ei in een broodjeMy Profile

  • 29 maart 2016 / 9:11 pm

   Oeps, hihi, dat bedoelde ik inderdaad, dankje! En ik kan er inderdaad nu wel om lachen :p

 5. 28 maart 2016 / 11:09 am

  Awh hahaha poor you! Hopelijk gaat het weer wat beter met je enkel<3
  Emma recently posted…Dit is PasenMy Profile

 6. 27 maart 2016 / 4:45 pm

  Hahaha! Ik heb stiekem gelachen. Ik hoop dat het een beetje gaat met je enkel:) xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge