My 5 Favorite Fashionbloggers

a

Wat is er nou beter om op een zondag te doen dan heerlijk in bed een beetje te Netflixen en je favoriete blogs te lezen? Dat is voor mij echt pure ontspanning. Fashionblogs vind ik toch wel het leukste. Ik kan uren kijken naar andere bloggers met de perfecte stijl, en dan inspiratie opdoen voor mijn eigen outfits. Daarom leek het me wel leuk om mijn favoriete fashionblogs met jullie te delen!

athefashioncuisine-zara-white-crop-top-high-waisted-classic-trousers-sleek-office-outfit

Ik begin meteen maar met mijn favoriete blog: The Fashion Cuisine. Wat houd ik van haar stijl! Ze heeft een simpele stijl, die vooral uit basics bestaat, maar toch hebben haar outfits altijd iets bijzonders waardoor ik er verliefd op word! Als ik haar kledingkast zou mogen hebben… Yes please!

ab2585d45b48abe22cc25186ef548068f

Dan nog een van mijn stijlcrushes: Pepa Mack. Zij heeft eigenlijk geen blog, maar ik ben verliefd op haar Instagram. Ze heeft een ge-wel-di-ge stijl! Net zoals Beatrice van The Fashion Cuisine hierboven, draagt ze vooral hele simpele kleding, maar weet ze er toch iets mee te doen, of het zo te combineren dat het er prachtig uitziet!

a77

Josie! Haar blog: Maryjosie is echt zo leuk! Zij is wel een van mijn favoriete bloggers. Ze komt altijd zo aardig over in vlogs en bij artikels, haar stijl is heel mooi, en volgens mij is ze gewoon een heel leuk persoon! Dat vind ik echt belangrijk wat een blog is toch iets persoonlijks, als de persoon zelf dan tegenvalt vind ik het ook meteen minder aantrekkelijk om de blog te volgen, hebben jullie dat ook?

Even terug naar Josie; ook haar stijl is weer heel chic en simpel. Wel wat kleurrijker dan de 2 meiden hierboven, en ook al houd ik niet zo van kleur, haar outfits spreken me toch altijd wel aan. Maar zoals jullie zien zijn de outfits met de minste kleur zoals hierboven toch wel mijn favoriet! :)

aBewerkt_3

En dan Eva, één van mijn blogvriendinnetjes. Dat is niet de reden dat ze er tussen staat hoor, ik vind haar stijl ook gewoon heel erg leuk! Weer lekker kleurloos en het is net wat anders dan de rest hierboven. Omdat Eva, net als ik, wel jonger is dan de andere bloggers is haar stijl vaak ook jonger, terwijl het bij bijvoorbeeld Josie of Beatrice vaak wat oudelijker is, vanwege het leeftijdsverschil. Ik vind het altijd leuk om een soort balans hiertussen te vinden en van allebei de stijlen een beetje inspiratie te halen!

ahighnoon-138

Als laatste nog Mija, van Mijaflateau.com. Ook haar stijl vind ik heel erg leuk! Iets minder dan de rest, omdat het soms een beetje te simpel is naar mijn mening. Dan mist er gewoon iets waardoor de outfit echt speciaal word. Maar toch vind ik haar stijl vaak ook wel heel erg leuk. Ze laat zien dat je niet altijd heel veel printjes en accessoires hoeft te dragen om er chic uit te zien!

Zo, dat was hem weer! Hopelijk heb ik jullie weer wat extra leuke blogs gegeven die jullie op deze heerlijke zondag kunnen lezen :).

Wie zijn jullie favoriete bloggers?

Liefs,

insta bloglovin twitt youtube pinterest facebooksign
Share:

5 Comments

 1. 6 augustus 2015 / 9:55 am

  Ohh erg leuk! Ik kende eigenlijk alleen Josie, haha, dus de rest moet ik eens even gauw gaan bekijken!

  ♥♥♥ Saskia

 2. 2 augustus 2015 / 4:28 pm

  Wat een leuk artikel.
  Ik ga zeker eens een kijkje nemen op hun blogs!

 3. 1 augustus 2015 / 9:06 am

  Wat een leuk lijstje! Ideaal om even op rond te kijken….
  Liefs, Jis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge