Last minute tips for Christmas Eve

christmas

Wow, jongens! Over twee dagen is het kerstavond, en daarna al weer (duh) kerst! Eerlijk gezegd heb ik de afgelopen dagen helemaal niet ‘kerstachtig’ beleefd. Je hoort natuurlijk de kerstliedjes overal voorbij komen, alle huizen zijn versierd, maar ik denk dat het door het weer komt dat ik nog niet echt het kerstgevoel heb. Anyways, vorig jaar zat ik alleen tijdens kerstavond, maar dit jaar heb ik wel gezellige plannetjes. Toch heb ik voor jullie een paar dingen bij elkaar gezet die je heel makkelijk last minute kan regelen!

EN: Christmas is just around the corner, omg! Do you guys have any plans for christmas eve? Last year I was just sitting all by myself and I was sooo bored, so this year I’m having a christmas dinner with my two best friends. Other things you can easily do last minute are ice skating, ‘Netflixing’, or trying out new recipes. I hope y’all have a lovely christmas! :)

Ga schaatsen!

Dit is waarschijnlijk een van de makkelijkste dingen die je kan doen, als je nog niks gepland hebt. Vraag een paar vrienden mee, of familieleden, of een date, en zoek een schaatsbaan op! Volgens mij zijn nu echt bijna overal wel schaatsbanen te vinden, en daarnaast is het ook super gezellig! Warme chocomel erna en je hebt een gezellige avond :).

Netflix & Christmas movies

Ja oké, deze is natuurlijk nog makkelijker dan schaatsen. Zet je tv of laptop aan en klaar is kees. Lekker een marathon van je favoriete serie of allemaal leuke (kerst)films. Dit kan natuurlijk in je eentje, of maak er wat gezelligs van met mensen om je heen, super veel dekens en kussens op de bank of grond en voedsel er bij. Het kost niks, maar het is toch heel gezellig. Beter dan een beetje verloren en doelloos thuis zitten toch?

Hou een kerstdiner met vrienden!

De twee dingen die ik hierboven heb genoemd kan je met vrienden doen, maar wat ook leuk is, is om samen met vrienden een kerstdiner te houden. Donderdagavond ga ik met mijn twee beste vriendinnetjes bij mij thuis kerst vieren. We hebben cadeautjes gehaald, maken allemaal iets lekkers en dan gaan we gewoon gezellig de avond met z’n drieën doorbrengen. Ik heb er zo veel zin in! Vandaag nog even de laatste cadeautjes halen en dan ben ik helemaal klaar :).

Probeer nieuwe recepten!

Dit kan je doen als je een kerstdiner hebt, of organiseert met vrienden, maar je kan het ook doen als je gewoon alleen thuis bent! Als er bijvoorbeeld dingen zijn die niemand anders lekker vind is dit het perfecte moment om zoiets te maken. Of doe het juist speciaal voor iemand, je ouders, vrienden, noem maar op. Recepten die ik nog heel graag wil maken zijn bijvoorbeeld deze Penne met champignons of deze Pita’s met kip.

Share:

4 Comments

 1. 22 december 2015 / 7:04 pm

  Leuke ideetjes! Oh wat is kerstmis toch zo een gezellige periode, ik kijk er heel erg naar uit en ik denk niet dat ik de enige ben! :)

 2. 22 december 2015 / 11:28 am

  Leuke ideeën!! Netflix is altijd een goed idee haha. Fijne kerst alvast! Xx

 3. 22 december 2015 / 11:03 am

  Ja, lijkt me heerlijk zo’n kerstdiner met zelfgemaakte dingetjes. Waarschijnlijk wordt het bij ons weer kanten klaar. Ook wel makkelijk. :) fijne kerstdagen!
  Laura recently posted…CHRISTMAS VIBESMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge