Invito VIP Shopping Night

Hallo daar lieve lezeressen (ik ga er even van uit dat jullie allemaal vrouwelijk zijn)! Vandaag heb ik weer een super leuke mini diary/ shoplog om met jullie te delen! Woensdag was ik namelijk naar de Invito VIP Shopping Night!

Een tijdje geleden postte Esther van MyConfashions.nl een artikel over een winactie! Daar wilde ik natuurlijk super graag aan mee doen! Wat je kon winnen? Een avond met haar naar de Invito VIP Shopping Night + een paar gratis schoenen uitkiezen! Het leek me sowieso super leuk om Esther in het echt te ontmoeten en een paar gratis schoenen is altijd leuk!
Zondag zou ze de winnares bekend maken, en toen ik de post opende zag ik opeens mijn naam staan! Oh wat was ik blij! Ik sprong echt letterlijk een gat in de lucht! Mijn humeur was echt een -7 daarvoor door het leren voor mijn economie toets, maar dit maakte mijn hele dag goed!
Na een beetje heen en weer mailen hadden we dus woensdag afgesproken om 6 uur op het Centraal Station. Ik had Esther nog nooit eerder ontmoet, dus het was wel even spannend, maar toen wel elkaar uiteindelijk hadden ontmoet was het echt super gezellig en ging alles een beetje vanzelf! Het regende echt suuuper hard! Samen liepen we onder Esther haar parapluutje naar de Kalverstraat. Onze benen, schoenen en sokken waren kletsnat, haha!

Ph. from Esther (myconfashions.nl)

Eenmaal bij de Invito aangekomen was de keuze echt enorm! We wisten niet zo goed waar en hoe we moesten beginnen, maar na een tijdje waren we allebei al onze eerste paar aan het passen. Het duurde eigenlijk tot 21:00 uur, maar rond half 8 waren we al weer klaar en hadden we allebei een grote Invito tas met een schonendoos in onze handen! Het voelde zo raar om gewoon de winkel uit te lopen zonder te betalen haha!

Dit zijn de beauties die ik uiteindelijk heb uitgekozen! Ik ben er zooo blij mee! Ze lopen heerlijk, en ik weet zeker dat ik ze dit najaar super vaak ga dragen! Binnenkort zullen jullie ze vast wel in een outfitpost zien!

Wat vinden jullie van mijn nieuwe laarsjes?

Liefs,

insta bloglovin twitt youtube pinterest
Follow on Bloglovin
Share:

7 Comments

 1. 27 september 2014 / 8:33 am

  Leuke laarsjes heb je uitgekozen! Ik vind die Clarks achtige schoenen op de foto's ook heel erg leuk!

 2. 26 september 2014 / 12:09 pm

  Hele leuke laarsjes heb je utigekozen! :)

 3. 26 september 2014 / 10:27 am

  Aaaaah je nieuwe laarsjes zijn echt super! Kunnen je voeten mooi en herfst-proof de deur uit!

 4. 26 september 2014 / 8:47 am

  Super dat je hebt gewonnen! Esther is leuk he!;) Toffe laarsjes heb je gekozen! Xxx

 5. 26 september 2014 / 7:44 am

  Ahhh, ja ik dacht al dat jij 't had gewonnen, ik had je naam zien staan (maar er zijn natuurlijk meedere Tessa's)! Wat ongelofelijk gaaaaaaf (: (oh en je schoenen zijn echt prachtig!). Liefs!

 6. 26 september 2014 / 6:26 am

  1 lezer ?

  Ik vind je schoenen awesome! En zou deze zeker voor mijn vriendin kopen ? goeie 'aankoop' dus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge