FWS Wishlist – Winter 2015

FWS - Winter 2015
Woohoo, morgen is het alweer december (ja de tijd vliegt echt) en dat betekent ook dat ik aan het tweede seizoen van het French Wardrobe System ga beginnen! Daarom is het tijd dat ik weer een wishlist opstel van de 5 items die ik dit seizoen van plan ben om te kopen, en gek genoeg vond ik dat nog een hele opgave! Kijken jullie mee? :)
EN: December has arrived, and this means that I’m starting the second season of the French Wardrobe System. Black ripped jeans, a cute dress, flannel, Clarks desert boots and a sweater are on my wishlist for the upcoming months! :)

Zwarte ripped jeans

Ik moet echt even opbiechten dat ik verliefd ben op mijn zwarte broek. Het liefste zou ik hem elke dag aantrekken, maar dat is natuurlijk niet zo fris. Daarom wil ik nóg een zwarte broek. Het is natuurlijk een beetje saai om precies of bijna precies dezelfde te kopen, dus zat ik te denken aan een leren broek of een gescheurde zwarte broek. Zo kan ik toch vaker een zwarte broek aan, maar dan lijkt het niet alsof ik elke dag hetzelfde aan heb. Daarnaast kan zo’n broek met scheuren je outfit ook net wat specialer maken als het voor de rest heel simpel is :).

Jurkje

De laatste tijd vind ik jurkjes en rokjes steeds leuker worden! Het staat gewoon zo vrouwelijk, en dan met een paar toffe enkellaarsjes eronder en een leren jasje geef je het weer iets stoers! Zwart is natuurlijk altijd goed, maar ik wil nu ook eens iets wat niet helemaal zwart is. Het jurkje hierboven van de Zara vind ik echt super leuk! Het heeft een mooi model, en de print is zo schattig! Zoiets wil ik heel graag.

Sweater

In eerste instantie zou je dit waarschijnlijk helemaal niet bij mijn stijl verwachten. Zo’n sweater is echt super casual en daar houd ik meestal niet zo van, maar ik heb een paar outfits met dit soort sweaters gezien waarbij het echt super chic gestijld is. Daardoor ben ik er eigenlijk verliefd op geworden, haha! Ik ben wel soort van nieuwsgierig wat ik er zelf mee kan, en wat voor outfits er dan uitkomen!

Geruite blouse

Hetzelfde geldt voor de geruite blouse. Niet iets wat je meteen bij mij zou verwachten, zo’n flannel, maar ook hier heb ik heel veel leuke outfits mee voorbij zien komen, waardoor ik er zelf ook wel graag eentje wil, haha! Ik heb wel al aan aantal combinaties in mijn hoofd, dus dat is altijd goed!

Clarks

Déja vu? Yep, Clarks desert boots stonden vorig seizoen ook al op mijn verlanglijstje, maar omdat ik toen opeens mijn baantje kwijt was heb ik ze niet gekocht omdat ze toch wat duurder zijn. Nu wil ik er toch wel echt geld voor opzij gaan leggen, want ze zijn zo mooi! Vooral deze lichtgrijze kleur vind ik heel gaaf! Ze zijn gewoon perfect voor de grauwe dagen, maar ook als het zonnetje weer volop schijnt!

Wat staat er momenteel op jullie wishlist?

Kisses,

Share:

6 Comments

 1. 1 december 2015 / 11:03 am

  Op de schoenen na vind ik dit hele leuke items! Ik heb zelf nog een CD van Kensington, een aantal boeken en een Cluse horloge op mijn lijstje staan :)

  xx
  Alexandra recently posted…Holiday Giveaway 1| CaseAppMy Profile

 2. 30 november 2015 / 9:54 pm

  Wat goed dat je nog bezig bent met het French Wardrobe System! Ik zou het niet kunnen, ik heb afgelopen maand veeel te veel uitgegeven… beetje minderen in december dan maar. Toffe items staan er op je lijstje, vooral die broek! X
  Luna recently posted…CardiganMy Profile

 3. 30 november 2015 / 10:37 am

  Op mijn wishlist staan vooral dikke vesten, een Fjällräven kånken tas en misschien een dikkere winterjas. Oh en een kerstoutfit natuurlijk! Vind jouw wishlist er ook leuk uitzien :)
  Nadia | Lacqr.nl recently posted…Rimmel Danny Boy, Blue!My Profile

 4. 30 november 2015 / 8:04 am

  Op mijn wishlist staat nog een goede winterjas, (ik heb ‘m gister bij de Pull & Bear besteld, komt vrijdag waarschijnlijk binnen), ik wil heel graag ook nog een kerstjurkje, en nog een nieuwe broek en nieuwe sjieke top! Maar ik ga donderdag shoppen in Utrecht dus dat komt goed!!
  Emma recently posted…GroenteblaadjesMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge