Five Favourites #06

Schermafbeelding 2015-12-01 om 22.59.52
(source)

Het is al weer veel te lang geleden dat ik een ‘Five Favourites’ schreef, maar vandaag is het er dan weer eens van gekomen! Van mijn favoriete winterproduct, via een hele multifunctionele accessoire, naar Justin Bieber!

EN: It’s been way to long since I’ve wrote a ‘Five Favourites’, but today it’s time for a new one! First up: my favourite product is the collection of scented candles from IKEA. They smell really good, especially the vanilla one! Then my favourite accessoire is this scarf from Mango. It’s really big and warm, so you can also use it as a blanket (on the plane for example). Next up: my favourite instagrammer is @andicsinger. Her photos are amazing, and her style is just perfection! Definitely worth to check her out! Also, lately my favourite song has been ‘Sorry’ from Justin Bieber, but I’m actually in love with all of his new songs haha. Last but not least: my favourite video. I laughed way too hard at this, but you should really check it out: the speech jammer challenge.

favourite product

Ook al haat ik de herfst en winter, het heeft ook wel iets gezelligs. Met het slechte weer buiten is het extra fijn om gewoon lekker binnen te blijven. Op de bank in comfy kleding, met dikke sokken en hete thee :). Ik vind herfst ook echt hét seizoen voor geurkaarsen. Persoonlijk ben ik echt verliefd op die van de IKEA. Vooral de vanille variant is zo lekker, en heel herfstachtig! Ze zijn helemaal niet duur, maar wel heel groot, en super fijn!

favourite accessoire

Oké, ik ga nog even door in de herfstsfeer. Natuurlijk is warme kleding ook onmisbaar! Een tijdje geleden al weer kocht ik een suuuper zachte sjaal bij de Mango. Hij is ook nog eens heel groot, en lekker warm, dus dat is zeker een aanrader! In de klas of in het vliegtuig gebruik ik hem bijvoorbeeld soms als dekentje haha. Heel multifunctioneel ;) Dit is de link naar de sjaal!

favourite instagram

favourite-andicsinger

Jaaa, ik hoef niet meer te vertellen dat ik verslaafd ben aan Instagram, dus. Mijn favoriete Instagram van de laatste tijd is absoluut @andicsinger. Haar feed, stijl, en foto’s zijn echt zó mooi! Ik ben echt verliefd op al haar outfits, en ook de andere foto’s die ze maakt zijn echt heel mooi! Daarnaast komt ze ook echt over als een heel aardig persoon, dus dat is ook een extraatje :). Het is her zeker waard om haar Instagram even te bekijken!

favourite song

Ehm ja, dit is er niet eentje, maar ik ben echt helemaal obsessed met de nieuwe liedjes van Justin Bieber. Sorry (mijn favoriet), What Do You Mean en Love Yourself staan echt de hele tijd op repeat, en als ik ze niet luister zit het vast in mijn hoofd. Vroeger was Justin Bieber echt iemand waar je van hield of die je haatte, maar ik heb het gevoel dat dat nu wel een beetje voorbij is. Zijn nieuwe muziek is in ieder geval echt super goed! Als jullie het nog niet hebben gehoord: zeker doen!

favourite video

Ahh, oké, dit is zo leuk. Ik kwam laatst bij een filmpje van twee YouTubers die de Speech Jammer Challenge doen, en serieus, ik heb echt hard gelachen. Er is dus een app die er voor zorgt dat je echt super raar gaat praten, en dat hebben deze YouTubers dus gefilmd. Via deze link kan je bij de video komen. Volgens mij hebben de meiden van KittehsCupcakes deze challenge ook gedaan, dus als je liever in het Nederlands kijkt kan je hem ook op hun kanaal vinden!

Wat is jullie favoriete liedje de laatste tijd?

Liefs,

Share:

2 Comments

  1. 13 december 2015 / 2:33 pm

    Jaa, volgens mij is het weer helemaal oké om Justin Bieber leuk te vinden, haha. Ik houd van zijn nieuwe muziek! Leuk artikel! X
    Luna recently posted…Winter in de stadMy Profile

  2. 12 december 2015 / 8:29 am

    Oké. ik heb net die video bekeken, en het is zó hilarisch! Ik denk dat ik die van Tara en Larissa ook nog maar eens ga kijken, echt te leuk dit :D Toffe andere favorieten heb je ook, dat Instagramaccount heeft ook echt gave foto’s. Liefs!
    Anniek recently posted…Outfit / Mijn warme winterkloffieMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge