Five Favourites #05

iwantcitytrip-gratis-citytrip
(bron)

Jeetje ik moet hier vaker aan denken! Er zijn zo vaak dingen die ik met jullie wil delen en daar zijn de Five Favourites posts perfect voor, maar ik vergeet het steeds! Nu heb ik in ieder geval weer een nieuwe versie voor jullie. Met een manier om gratis kleding te krijgen, een serie voor alle Pretty Little Liar fans die nu moeten wachten tot 2016 (!), en meer!

BEAUTY – Essence gel nagellak

DSC_4589

Laat ik maar beginnen met de nagellak die ik de laatste tijd heel veel draag. Sinds een tijdje heeft Essence de Gel-lijn uitgebracht, en ik ben enthousiast! Ze beloven een langere ‘houdbaarheid’ van de nagellak en extra glans, dus dat moest ik uitproberen. En ik kan je vertellen: als je echt de gel basecoat, Essence gel nagellak, en gel topcoat gebruikt werkt het super! Na een week was mijn nagellak nog niet gechipt! Zeker een aanrader dus!

SHOPPING – LUCLUC studenten actie

alucluc

Ik heb jullie inmiddels wel verteld dat LucLuc één van mijn favoriete webshops is. Ze hebben leuke kleding, goeie prijzen, en toffe acties. Ook nu weer! Voor alle studenten is er een actie van 1 + 1 gratis op geselecteerde items! Er is echt super veel keuze, en kom op, dat betekent gewoon een gratis kledingstuk! Hier ga je gelijk naar de link met alle items waar je uit kan kiezen! Ik ga sowieso het leren rokje bestellen waar ik het over had in mijn wishlist en misschien een trui of top!

SERIE – Voor alle PLL fans

i-twisted

Serieus, wat is er mis met de makers van PLL dat we nu zó lang moeten wachten?! In mijn zoektocht naar een andere serie om de tijd te doden kwam een van mijn vriendinnen met Twisted. Het is een beetje zoals Pretty Little Liars met een mix van drama, thriller en mystery. Suuuuper leuk! Het heeft alleen maar 2 seizoenen, dus daar gaan we snel doorheen, maar toch :). Er zijn trouwens meerdere series die Twisted heten, dus let er op dat je die uit 2013 kiest!

 TRAVEL – Goedkope citytrip!
iwantcitytrip-gratis-citytrip

Binnen twee weken heb ik Kreta en Londen bezocht. Nu heb ik de smaak echt helemaal te pakken. Wat is het toch heerlijk om zo heen en weer te reizen. Steeds een andere omgeving, en nieuwe dingen ontdekken, super leuk! Er is nu ook een actie van iwantthatmusthave.nl waarbij je voor heel weinig geld een citytrip kan maken. Je koopt een tas, en zo krijg je automatisch kaartjes met heel veel korting om op citytrip te gaan. Ik zit er heel erg over na te denken om dit te doen, omdat het heel goedkoop is! Alle details staan op hun site :).

BOEK – Lisette Jonkman

Schermafbeelding 2015-08-13 om 18.46.07(bron)

In de vakantie vind ik het altijd zo leuk om boeken te lezen. Het is echt een vakantiegevoel, want tijdens school heb ik er gewoon geen tijd voor… Via Chicklit.nl kwam ik bij 2 boeken van Lisette Jonkman: Verkikkerd en Verslingerd. Verkikkerd is het eerste deel, en wordt dus opgevolgd door Verslingerd. De boeken gaan over Lucy, een super populair meisje, dat gaat studeren en daarvoor naar de andere kant van Nederland verhuist. Daar komt ze in een kamer op de campus tussen allemaal vieze nerds en vanaf daar ontwikkelt alles zich. Het zijn echt twee hele leuke boeken. Ondanks de dikte van de boeken (rond de 400 pagina’s), heb ik ze samen binnen een week uitgelezen.

Wat is jullie favoriete serie?

Liefs,

insta bloglovin twitt youtube pinterest facebooksign

Share:

9 Comments

  1. Mylou
    15 augustus 2015 / 1:50 pm

    Twisted keek ik nog voordat ik begon aan PLL, die serie had echt niet moeten stoppen, zo zonde!

  2. 14 augustus 2015 / 12:14 pm

    Ik ben ook echt fan van die Essence gel nagellak! Leuke favorieten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge