Five Favorites #04

sweater-blouseHet is al weer veel te lang geleden dat ik een five favorites schreef, dus bij deze! In de tussentijd zijn er natuurlijk super veel nieuwe favorieten bijgekomen, en vandaag deel ik weer eens mijn 5 leukste met jullie. Ik ben heel erg benieuwd of jullie het met mij eens zijn :)

Kleine tasjes

Terwijl ik eerst echt van de grote tassen was, vind ik kleine tasjes nu steeds leuker worden. Ze zijn super praktisch, want ze nemen weinig ruimte in, en ze zijn lekker licht. Daarnaast staat het ook heel tof, omdat het net iets extra’s aan je outfit geeft, en precies groot genoeg is voor de belangrijkste spulletjes. Ik ben fan!

Mode docu’s

Dit is echt mijn obsessie de laatste tijd. Nu in m’n examenperiode heb ik niet zo veel tijd om te kijken, maar de afgelopen tijd heb ik er echt super veel gekeken, het is zó interessant. Docu’s over het leven van bepaalde ontwerpers, de strijd tussen 2 belangrijke modehuizen of gewoon over de mode-industrie, ik kan er echt uren naar kijken. Ik heb er nu een paar gezien van de serie Close Up van de NPO, en daar staan ook documentaires tussen over andere onderwerpen, maar ik heb alleen degenen over mode gekeken. Super interessant, dus zeker een aanrader!

How to be Parisian wherever you are

Ahhh, heel veel liefde voor dit boek!! Ik wilde hem al zó lang hebben, en toen kreeg ik hem afgelopen jaar opeens van een van mijn vriendinnen, ik werd echt helemaal gek haha. Super lief, en ik heb dat boek echt overal mee naartoe genomen, om steeds een stukje verder te lezen als ik de kans had. Het gaat over de Parijse levensstijl, gewoontes, kledingstijl, echt van alles. Ik houd ervan :)

Levi Jed Murphy

Deze jongen is echt mijn spirit animal. Op deze Facebookpagina maakt hij allemaal random filmpjes over zijn gedachten, en ze zijn echt geweldig. Hij zegt precies wat ik denk. Bijvoorbeeld over de Snapchat update, of die keer dat Instagram iedereen had uitgelogd en we allemaal dachten dat onze accounts waren gehacked, haha. Hij is het zeker waard om even te checken!

Wat is jullie favoriete boek?

Liefs

Share:

8 Comments

 1. 27 mei 2016 / 7:25 pm

  Leeg die Levi klinkt leuk, ik ga even kijken!

 2. 24 mei 2016 / 9:17 am

  Dat boek lijkt me echt heel leuk, die zou ik zelf ook graag wel willen. Even een hintje geven aan mn familie, voor mijn verjaardag haha! :)

 3. 24 mei 2016 / 8:29 am

  Oh jaaa ik ben de laatste tijd ook echt meer van kleine tasjes! Eigenlijk lees ik niet zoveel boeken maar How to be Parisan lijkt me inderdaad erg leuk!

 4. 23 mei 2016 / 6:34 pm

  Leuk artikel! Ik ben tegenwoordig ook meer van de kleine tasjes, terwijl ik vroeger meer hield van grote tassen hihi.

 5. 23 mei 2016 / 10:12 am

  haha echt super leuk dat je dit deelt en ga die jongen meteen even opzoeken met zijn videos! Ik heb niet echt een favoriet boek maar wel een favoriete schrijver dus als je van super goede pakkende thrillers houdt kijk dan zeker eens naar de boeken van Harlan Coben!
  alexa recently posted…Mart Visser trendcoatMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge