TIPS | Je eigen telefoonhoesje ontwerpen!

Hi allemaal! Vandaag heb ik een super leuke tip voor jullie, namelijk: je eigen telefoonhoesje ontwerpen! Hoe leuk is dat? Er zijn heel veel leuke designs die je in de winkel kunt kopen, maar een gepersonaliseerde variant is toch wel ietsje leuker. Zo maakte ik er eentje met de Eiffeltoren achterop. Het is super easy! Zijn jullie al een beetje enthousiast geworden?

Een tijdje geleden mocht ik van Smartphonehoesjes.nl een item naar keuze ontvangen. Toen ik zag dat ze de optie hadden ‘je eigen telefoonhoesje ontwerpen‘ was ik verkocht, zo leuk! Ik heb heel lang nagedacht over wat het moest worden. Eerst dacht ik aan een leuke quote, misschien gewoon een mooie foto van internet of een foto van een fotoshoot van mijn vriendje. Uiteindelijk is het dus de Eiffeltoren geworden.

Ik zat een beetje tussen mijn vakantiefoto’s te kijken toen ik deze ineens tegen kwam. Dit is echt een van mijn favoriete foto’s die ik ooit in Parijs heb gemaakt, dus ik was er toen eigenlijk meteen van overtuigd dat ik deze op mijn hoesje wilde hebben.

Op de site van Smartphonehoesjes is er gewoon een tool beschikbaar waar je heel gemakkelijk de foto aan je hoesje kunt toevoegen. Je kunt er ook voor kiezen om nog tekst toe te voegen aan je foto, of je kiest een kleur voor de achtergrond en je typt er zelf een quote bij die je graag op je telefoonhoesje zou willen hebben! Ik was echt binnen no time klaar, want het is super easy!

Als je liever voor een voorontworpen hoesje gaat kan dat natuurlijk ook! Ze hebben heel veel verschillende merken. Bekende merken, maar ook helemaal onbekende merken zoals Wiko U Feel Lite hoesjes die echt een super goede bescherming geven voor je hele telefoon. Super handig voor de klunzige mensen onder ons (hoi) ;).

Ik bestelde mijn hoesje, en de volgende dag lag hij al op de mat. Altijd fijn zo’n snelle levertijd! Als je hem na 21:00 bestelt met je wel een dagje langer wachten, maar dan nog vind ik het een hele fijne service. Het hoesje is flexibel, maar wel heel stevig, en hij past echt perfect om mijn telefoon heen.

Lijkt het jullie leuk je eigen telefoonhoesje te ontwerpen? Wat voor ontwerp zouden jullie kiezen?

Liefs,

Share:

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge