Dancer’s Life Vlog #01 | Geheime kamer!

dancer's lifeHappy sunday! Hoe gaat het met jullie?! Vorige week zondag had ik de hele dag dansvoorstellingen en zo kwam ik op het idee om dat soort dagen te vloggen. Daarnaast zal ik dan ook andere dingen filmen, zoals trainingen en work-outs die ik thuis doe! Voor nu heb ik een vlog gemaakt van vorige week, en hoe het er zo achter de schermen aan toegaat :). Welkom bij de eerste Dancer’s Life vlog!

Nou, zo ziet het er dus achter de schermen uit tijdens wedstrijden/ shows! En dan heb ik nog niet eens alle hectiek meegefilmd. In totaal heb ik me denk ik iets van 15 keer omgekleed haha. Daarnaast is ook veel wachten op de andere dansers, en tijdens de pauzes. Maar het fijne is dat je echt bijna de hele dag aan het dansen bent.

Ik ben zó benieuwd wat jullie hiervan vinden! Laat even een reactie achter of jullie dit vaker zouden willen zien, of doe een duimpje omhoog! Daarnaast zou ik het natuurlijk super leuk vinden als jullie je abonneren op mijn YouTube kanaal, dan kan je de video’s nog eerder zien!

Zouden jullie het leuk vinden als ik vaker Dancer’s Life vlogs post?

Liefs,

Share:

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge