Birthday Wishlist

Birthdaaay

Jaaa! Na 4 maanden roepen dat ik bijna jarig ben, is het nu echt bijna zover. Over iets meer dan een week word ik eindelijk 17! Ik vind het altijd zo leuk om jarig te zijn, gewoon de gezelligheid, alles is zo leuk, en om even niet meer te horen “Oh ben je pas 16?!?!” (ook al denkt de rest van de wereld dat ik 12 ben volgens mij), anyways, weer een jaartje overleefd ;). Natuurlijk heb ik ook een paar dingen op mijn verlanglijstje staan, en dat vind ik altijd wel leuk om op mijn blog te delen!

EN: Yaaay, in one week and a few days I’ll finally be 17! I just love my birthday, haha. I always like to share a few things that are on my wishlist. Citytrips, Clarks desert boots, a faux fur coat, a new MacBook and money, yes please! But I also like it when people surprise me with gifts. I just can’t wait for my birthday! Six more days…

Niet alles draait om de cadeautjes, en ik ben heel tevreden met wat ik allemaal al heb, maar toch is het wel leuk om een paar dingetjes te verzamelen die ik nog graag zou willen hebben.

Natuurlijk kon ik het niet laten om citytrips op mijn verlanglijstje te zetten. Ik vind reizen gewoon zo leuk, dus je kan me bijna niet blijer maken dan met een reisje voor mijn verjaardag, haha. Lissabon, Berlijn, Oslo en Stockholm zijn plaatsen die ik nog heel graag wil bezoeken! Maar eigenlijk is alles goed haha :)

Wat ik ook leuk vind is om kledingstukken voor mijn verjaardag te vragen. Gewoon van die items die wat duurder zijn dan dat je normaal zou kopen als je in de stad loopt. Bijvoorbeeld een mooie faux fur jas (die ik inmiddels al van mijn opa en oma heb gekregen als vroeg verjaardagscadeautje!), of een paar Clarks (de grijze dan, ik ben echt verliefd op die schoenen!). Daarnaast wil ik ook heel graag meer piercings in mijn oor, maar omdat piercings duurder zijn dan normale oorgaatjes leek dat me ook wel een leuk cadeautje.

Dan wat technische dingetjes, een nieuwe MacBook staat al heel lang op mijn verlanglijstje. Ik heb nu al iets van zes jaar zo’n witte, en ook al werkt die prima, de laatste tijd loopt hij steeds vaker vast en ik ben zo bang dat hij binnenkort crasht. Degene die deze voor mijn verjaardag geeft ben ik eeuwig dankbaar, maar ik vrees dat ik nog even verder moet dromen over een nieuwe MacBook, haha. Ook een nieuwe lay-out stond op mijn verlanglijstje, maar zoals jullie hebben kunnen zien heb ik deze al gekregen, yay!

Dan nog kleine dingetjes zoals zo’n furry sleutelhanger vind ik echt super leuk! Gouden sieraden, een leuk notitieboekje/ een groot tekenboek waarin ik een portfolio kan opbouwen, of een mooi horloge vind ik ook heel tof!

Voor de rest wil ik gewoon heel graag geld voor mijn verjaardag vragen. Om lekker te shoppen, te sparen voor reizen, en om nieuwe dingetjes voor mijn blog te kopen!

Een konijntje, lief katje of andere originele cadeautjes worden natuuuurlijk ook gewaardeerd, maar ja, ik vind het gewoon zo leuk om van dit soort collages te maken, haha, #studieontwijkendgedrag.

Vinden jullie het ook zo leuk om jarig te zijn?

Kisses,

Share:

12 Comments

 1. 11 november 2015 / 12:12 am

  Ten eerste alvast van harte gefeliciteerd met je verjaardag! En ten tweede vind ik je wishlist erg leuk! Een reisje is inderdaad altijd leuk om te vragen. Prachtige steden trouwens, die je wilt bezoeken! En die Clarks <33
  Ismay recently posted…Mijn week in plaatjes #2My Profile

 2. 10 november 2015 / 11:41 pm

  Wat een geweldige wishlist! 17 jaar is echt een prachtige leeftijd! Nog heel eventjes wachten en kan je hopelijk deze leuke cadeau’s gaan uitpakken :)
  Gina recently posted…Pretty in black ♥My Profile

 3. 10 november 2015 / 3:31 pm

  wat een super leuke items, dat je een thema wilt, een citytrip en geld is heel begrijpelijk! ik vind kleding krijgen ook altijd erg leuk! Niks mis mee om 17 te worden toch? Prima leeftijd haha!
  alexa recently posted…Moet een jongen betalen op een eerste date?My Profile

 4. Tessa
  9 november 2015 / 10:31 pm

  Gefeliciteerd! En wat een toffe collage, hoe heb je deze gemaakt?

 5. 9 november 2015 / 8:51 pm

  Wat een leuke wishlist! En 17 alweer, mooie leeftijd! Ik ben bijna tien(!) jaar ouder dan jij, eeeeek! hahaha! Verliefd op die schoentjes trouwens, ze zijn erg mooi! Fijne verjaardag alvast.

  Liefs,
  Shalane
  Shalane – The Fashion Moodboard recently posted…Stewardess stories: ZürichMy Profile

 6. 9 november 2015 / 6:24 pm

  Ahh wat een toffe wishlist! En uh, denkt de hele wereld dat jij pas 12 bent?! Ik in ieder geval niet, haha, je ziet er wat mij betreft ouder uit dan (bijna) 17, haha! :-P Een citytrip of konijntje zou overigens wel een héél tof cadeau zijn, haha, die zet ik ook alvast op mijn eigen wishlist voor vorig jaar, denk ik! ;-)

  – Saskia
  Saskia | SASHIONBLOG.com recently posted…Monday’s Major ThrowbackMy Profile

 7. 9 november 2015 / 5:08 pm

  Wauw, wat een mooie dingen staan er op je wishlist! Hoop voor je dat je er wat dingen van zult krijgen! :)
  Fleur Sophia recently posted…New York wishlistMy Profile

 8. 9 november 2015 / 3:50 pm

  Gaaf om citytrips (of geld daarvoor) te vragen voor je verjaardag zeg, goed idee! En wat leuk, je nieuwe lay-out!

 9. 9 november 2015 / 6:13 am

  Gefeliciteerd met je verjaardag, lieve Tes <3
  Welkom in het 17-jarige clubje :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge