De beste basics vind je hier!

beste basicsHi allemaal! Zoals de meesten van jullie wel weten hamer ik er echt heel vaak op dat basics super belangrijk zijn. Bij mij bestaat het grootste deel van mijn kledingkast uit basics, bij andere mensen is het maar een heel klein deel, maar zonder basics ben je nergens. Daarom leek het me wel leuk om jullie te vertellen waar je de beste basics kunt kopen!

De fijnste broeken

Ik koop echt altijd mijn broeken bij de Zara. De stoffen zijn heel fijn, de kwaliteit van de broeken is goed, ze hebben verschillende soorten pasvormen, en ze zitten echt perfect. Ook als je ‘petite’ bent, is de Zara echt geweldig. Ze verkopen namelijk broeken in maat 32, en die zitten bij mijn in ieder geval heel erg goed, terwijl ik bij andere winkels juist moeite heb om een goede broek te vinden. Dus voor spijkerbroeken is Zara echt de nummer 1!

Shirts & tops

Als je nog op zoek bent naar het perfecte basic t-shirt, ren dan nu naar de Stradivarius, serieus. Meer dan 2 jaar geleden heb ik bij de Stradivarius in Barcelona een heel simpel shirt gekocht, en die zit zo perfect! Inmiddels zijn er allemaal kleine gaatjes in gekomen (god knows why?!), maar ik draag hem nog steeds lekker thuis, haha. Gelukkig zit er nu ook een Stradivarius in de Kalverstraat, dus ik heb meteen weer nieuwe shirts ingeslagen, heerlijk! De pasvorm is mooi, het materiaal is fijn, en ze kosten maar iets van 8 euro. Winning!

De mooiste truien

Dan de beste basics op het gebied van truien: Zara all the way. De materialen van Zara zijn altijd zó mooi: dik, zacht en goede kwaliteit! Daarnaast hebben ze vaak allemaal verschillende modellen, dus voor elke lichaamsvorm zit er wel een goede pasvorm bij.

Tassen!

Ook tassen kunnen natuurlijk niet missen in je garderobe :D. Als je het mij vraagt zijn de tassen van Enrico Bendetti of Cowboysbag het beste! Zelf heb ik geen Cowboysbag, maar ik hoor er altijd super goede dingen over, en het materiaal is heel goed en stevig! Voor school heb ik een tas van Enrico Bendetti. Ik loop er al anderhalf jaar mee rond, maar hij ziet er nog steeds als nieuw uit, en dat terwijl ik er 5 dagen per week super veel boeken in heb. Wat wil een meisje nog meer?!

Waar kopen jullie de beste basics? Of vinden jullie basics niet zo belangrijk?

Liefs,

Share:

4 Comments

 1. 12 mei 2016 / 4:54 pm

  Wat een handig artikel. Ik was laatst in Spanje en wilde maar bij 1 winkel kijken, de stradivarius. Was die het hele weekend dicht! Dan toch maar een keer naar Amsterdam

 2. 9 mei 2016 / 10:03 am

  Voor mij zitten de meest basic H&M broeken top (maar alleen die van €20,- de rest totaal niet). En inderdaad, de basics van de Zara zijn ook mooi! Shirtjes haal ik ook meest bij H&M, bij mij in de buurt zitten verder niet echt veel winkels waar je goede basics kan kopen. De kwaliteit is niet altijd even goed maar ze zijn cheap en dat is ook fijn.
  Nynke recently posted…Portrait – RosalieMy Profile

 3. 9 mei 2016 / 7:44 am

  Leuk artikel! Ik merk de laatste tijd dat ik echt veel en graag bij de Zara kom. De kwaliteit is gewoon ontzettend goed en ze hebben hele toffe dingen! Lfs
  Rozemarijn recently posted…Make-Up StashMy Profile

 4. 9 mei 2016 / 6:53 am

  Zara is echt mijn go-to winkel voor eigenlijk alles wat, dus ook voor basics.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge