Been there, done that #02

Snapchat-6437993648788670957

Wow, volgens mij zei ik eind augustus of september dat ik vanaf dat moment elke maand een flashback wilde doen van mijn maand, maar daarna is het nooit meer gebeurd, haha! In november heb ik wel geprobeerd om weer de leukste momentjes vast te leggen op de foto, dus eindelijk is het tijd voor een nieuwe editie! :)

EN: In this series I’m telling you all about my highlights in the past month. November started with a super cool halloween party, and I also visited AMFI and Artemis, two schools where I will maybe go to when I’m done with high school. Next up was my testweek, unfortunately not everything went very well, but I did got some good grades. After that, I celebrated my birthday and I loved it. I got so many congratulations and really sweet presents. I ended november with a trip to Milan with my mom, but I’ll tell you more about it soon! :)

Ik ben altijd blij als het november wordt, omdat ik in deze maand jarig ben! Yay!

IMG-20151101-WA0008

Mijn november begon met een Halloweenfeestje. Die liep dus eigenlijk door van 31 oktober in 1 november. Ik wist echt niet als wat ik moest gaan, dus uiteindelijk had ik een soort lolita-pop-poging-kostuum. Jurkje met een blousje eronder, twee hoge staartjes en kniekousen. Super makkelijk, haha! Het was wel echt heel gezellig! Zo leuk om te zien hoe iedereen er uit zag :D

20151107_140004

Verder begon in november met scholen bezoeken, want ik moet natuurlijk een beslissing maken voor na de middelbare school. Ik bezocht AMFI, Artemis, en nog een andere opleiding van HVA. De eerste twee spraken me héél erg aan, maar bij de laatste was ik na 10 minuten al weer buiten, echt niet mijn ding haha… De foto hierboven maakte ik bij Artemis, ik heb daar zo veel inspiratie opgedaan voor toffe dingen om te maken. Heel leuk om te zien!

IMG_20151114_094247

Toen kwam de dag dat ik heerlijk had gedanst, en eenmaal terug thuis werd geshockeerd door het nieuws van de aanslag in Parijs. De rest van mijn weekend bestond vooral uit het nieuws volgen, onze trip naar Parijs omboeken, en ondertussen proberen te leren voor de toetsweek die er aan kwam.

Snapchat-6437993648788670957

En na mijn toetsweek was ik jarig!! Nou ja, eigenlijk in de toetsweek, maar ik vierde het in het weekend daarna. Zaterdag bij mijn moeder, zondag bij mijn vader, super gezellig zo’n feestelijk weekend! Aan het einde was ik wel helemaal op. Door het leren had ik weinig geslapen en ook in het weekend was slaap ver te zoeken, maar gelukkig kon ik de maandag daarna lekker uitslapen. Ik heb in ieder geval wel heel erg genoten van mijn verjaardag, altijd zo leuk om iedereen weer te zien en dan vooral mijn lieve neefjes natuurlijk hihi <3

milan-citytrip-9

Na een weekje op school gingen mama en ik naar Milaan, yaaaay! Hier alvast een foto, maar aankomende week zullen er nog veel meer volgen! Het was in ieder geval geweldig, wauw! Heerlijk weer, lekker eten, mooie gebouwen, wauw!

Dat waren mijn hoogtepuntjes al weer van afgelopen maand.

Hoe was jullie november?

Kisses,

Share:

4 Comments

 1. 5 december 2015 / 4:08 pm

  Behalve het nieuws uit Parijs, heb je volgens mij een leuke maand gehad! Aahh Milaan, die stad wil ik echt eens bezoeken ♥
  Luna recently posted…Things I love #4My Profile

 2. 3 december 2015 / 7:19 pm

  November ging bij mij voornamelijk ontzettend snel voorbij maar was wel heel erg leuk!
  Emma recently posted…SinterklaascupcakesMy Profile

 3. 3 december 2015 / 11:24 am

  Leuke hoogtepuntjes weer! Wauw, tof dat je in Milaan bent geweest!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge