5 great, unknown shops

DSC_4723

Winkels als de H&M, Zara, Mango en Asos kennen we allemaal wel, en daar loopt dan ook iedereen in. Persoonlijk vind ik het veel leuker om kleding te dragen die anders is. Iets speciaals, net wat betere kwaliteit, of een andere soort stof. Daarom leek het me leuk om mijn favoriete niet-zo-bekende winkels met jullie te delen!

Shops like H&M, Zara, Mango, ASOS, we all know them. I always like to stand out with my clothing so I’m always looking for special shops or webshops to get my clothes. So today I thought it would be nice to share my favorite, not-so-popular (web)shops! First of all: Stradivarius. Some of you might already know Stradivarius, their clothing is a little like Bershka/ Pull & Bear and very affordable! The second one is a webshop called Necessary Clothing. I loveeee their collections. It’s a bit more expensive than for example H&M, but still very affordable I think. Third up is Lucluc. Lucluc has amazing clothing and for very cheap prices. It’s totally worth to give them a shot! The last one is probably my favorite shop ever: All Saints, they sell the best clothing ever!

Stradivarius

Stradivarius is een winkel die veel van jullie waarschijnlijk al kennen, maar toch is het nog niet heel bekend. Het is in ieder geval een van mijn favoriete winkels. De kleding lijkt een beetje op Bershka/ Pull & Bear/ Zara, maar dan net wat anders en iets specialer. En dat allemaal voor een hele geode prijs zoals bij de Bershka. Heel veel liefde voor deze webshop! Dit is de link!

Gina Tricot

Dan nog een andere winkel die echt tot mijn favoriete winkels in het algemeen behoort: Gina Tricot! Ik liet in deze outfitpost al zien dat ik er laatst nog een trui had gekocht toen ik naar Duitsland was geweest. Gina Tricot verkoopt echt geweldige kleding die me een beetje doet denken aan Forever21, en ook voor hele fijne prijsjes. Het is weer allemaal wat specialer dan wat je normaal in de winkels ziet, en omdat hij niet in Nederland zit is de kans heel klein dat je iemand anders in hetzelfde ziet lopen! Dat vind ik altijd wel een plus :) Zo kom je op de site!

Necessary Clothing

Deze webshop ontdekte ik een tijdje geleden door een YouTube kanaal en ik werd meteen verliefd! Wat een geweldige items heeft deze webshop! Ze hebben allemaal hele aparte kledingstukken, maar gewoon heel erg mooi en simpel. Ik houd er van! De prijzen zijn ook heel goed te doen, alleen de verzendkosten zijn wel 20 dollar… Dus dat is echt een minpuntje maar ik houd er alsnog van om gewoon weg te dromen bij al die mooie kleding, en wie weet ga ik er wel wat bestellen! Via deze link ga je direct naar hun webshop!

LucLuc

Dit is een webshop waar ik al een aantal keer eerder over heb geschreven. Ze hebben soms een beetje rare dingen, maar ook heel veel leuke items! Het doet me heel erg denken aan webshops zoals Choies, en Shein! Het is ook helemaal niet duur, én ze hebben gratis verzending! Wat wil een mens nog meer? ;) Ga hier naar de webshop!

All Saints

Nog een merk dat ik niet vaak voorbij zie komen op andere blogs is All Saints. Dit is denk ik wel mijn favoriete winkel uit dit hele rijtje, maar ook gelijk de duurste. All Saints heeft echt ge-wel-di-ge kleding! Als ik in de winkel kom wil ik eigenlijk alles hebben, maar zoals ik al zei: het is niet goedkoop helaas. Truien zijn boven de 100 euro, en jurkjes vaak rond de 200 euro. Super jammer, maar alsnog vind ik dat All Saints zeker weten altijd de mooiste kleding heeft. Dit is het linkje!

Wat is jullie favoriete winkel?

Kisses,

Share:

7 Comments

 1. 29 december 2015 / 2:45 pm

  Telkens ik op vakantie een Stradivarius tegenkom, spring ik een gat in de lucht, neem ik een kijkje en slaag ik gegarandeerd haha ;) Stiekem is het toch geweldig dat je iets kunt kopen waarvan je 95% zeker weet dat je er thuis niemand mee zult zien rondlopen!

 2. 29 december 2015 / 12:06 pm

  Ik ben in Duitsland een keer naar een Gina Tricot winkel geweest en dat vond ik geweldig <3 Zoveel leuke kleding! Stradivarius was dacht ik een zustermerk van Zara :) Ik had er wel van gehoord, vooral dat het in Spanje verkocht wordt~
  Eva recently posted…Merry Christmas!My Profile

 3. 29 december 2015 / 11:17 am

  Oeh 4 van de 5 kende ik nog niet. Altijd leuk om nieuwe webshops met geweldige kleding te leren kennen! De kleding van All saints ziet er inderdaad allemaal zó mooi uit! Lucluc doet me echt denken aan Romwe etc, daar durf ik niet zo goed te bestellen. Had dat ooit gedaan, maar de kwaliteit viel zo hard tegen..
  Valentinafaye recently posted…GETTING THAT SPRING FEELINGMy Profile

 4. 29 december 2015 / 8:10 am

  Een deel van je shops uit je rijtje kende ik wel qua naam, maar de webshop had ik nog bijna nooit bezocht! Ik heb ze nu allemaal openstaan in tabbladen, en man, wat zitten hier leuke shops tussen! Wel jammer dat ze geen ‘echte’ offline winkel in NL hebben, vind ik toch wel het fijnste altijd :)
  Anniek recently posted…JML #92 / Limburg, TE VEEL ETEN & tekenenMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge